SZTÁRDZSÚSZ

Nyaraláson feszül egymásnak Schobert Norbi és Sebestyén Balázs

Bár korábban nem tervezték, hogy a világ másik felén találkoznak, de ha már így alakult, megnézik ki a jobb.
  • Szerző: Buster

Rubint Réka idén negyedik alkalommal utaztatta el egy egzotikus tájra azt a háromszáz alakreformert, akik nyaralás alatt sem szeretnének lemaradni a fittneszlady kőkemény edzéseiről. Lapunknak sikerült utolérni a jelenleg Zanzibáron lazító Schobert családot, akik azt is elárulták, Norbi alig várja, hogy találkozzanak a szintén a szigeten pihenő Sebestyén Balázzsal.

"Zanzibár sok éve rajta van a bakancslistámon, hiszen amikor lassan 16 évvel ezelőtt összeházasodtunk Norbival, ide szerettünk volna jönni nászútra.

Ez most sikerült, így tulajdonképpen most pótnászúton vagyunk

- kezdte lapunknak Rubint Réka.

"Persze nem csak romantikázunk, hiszen minden nap kemény edzéseket tartunk és óriási gyalogtúrákat szervezünk ezen a mesés szigeten. Ja, és bulizunk is rendesen… Tegnap hajnal kettőig szórakoztunk, de úgy vagyok vele, hogy aki éjjel legény, az legyen nappal is, így nincs kímélet a táborozóknak”

- mesélte nevetve a háromgyermekes anyuka.

Sebestyén Balázs ugyanakkor egyelőre „bujkál” a háromszáz fős magyar csapat elől, hiszen éppen azért választotta a távoli szigeten álló luxusszállodát a pihenésre, hogy lehetőség szerint ne találkozzon honfitársakkal.

"Hatalmas ez a komplexum, így még nem futottunk össze vele. Direktben nem is keressük, hiszen ő is pihenni jött, de még az indulás előtt megbeszélték Norbival, hogy játszanak egy tenisz meccset, szóval nagyon várjuk a találkozást…”

- fűzte hozzá Rubint Réka, aki néhány képet is küldött lapunknak. Férje Schobert Norbi lélekben már készül egy összecsapásra.

"Ahogy én tudom, végig itt lesz a közelünkben. Akár el is kerülhetjük egymást, de el szeretném őt páholni, szóval nem ússza meg, hogy legalább egy embertől halljon magyar szót. Én leszek az és csak annyit mondok majd: Vesztettél!"

- mondta nevetve a fitneszguru.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?