SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mivel ünnepelték Bódi Csabi kislányának születésnapját

A hajnalig tartó bulira Kis Grófo is meghívást kapott. A mulatóskirály már az előétellel jól lakott és remekül érezte magát.
  • Szerző: Doris

Óriási bulival ünnepelte Bódi Csabi kislányának első születésnapját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

 

A kis Lilien Anna 2019. február 14-én, épp Valentin napon jött a világra, a nagyszabású partit pedig kedd este tartották.

Ráadásul dupla születésnap volt, Csabi nagyfia, Rómeó ugyanis szintén a szerelmesek napján született, ő most lett 11 éves. A meghívottak között volt Emilio és a családja, Nótár Mary és Kis Grófo is. Utóbbi lelkesen mesélt arról, hogy érezte magát és a különleges menüsorról is lerántotta a leplet!

„Fantasztikusan éreztük magunkat, a kajákról nem is beszélek. Vízibivalyból készült gulyásleves volt az előétel, isteni volt, én már azzal belaktam! Főételként rengeteg sült volt, kacsa, rántott hús, minden, ami csak szem-szájnak ingere, roskadoztak az asztalok! Természetesen az ünnepelt, a kis hercegnő is ott volt, de Csabi persze arra is figyelt, hogy amikor Lilien elálmosodott, egy külön szobában lefektette. A családommal együtt nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen mi nemcsak kollégák vagyunk, hanem igazi barátok” – mesélte lelkesen a -nak Grófo, aki csak azt sajnálta, hogy nem tudta hajnalig ropni a táncot, már éjfélre hazaértek Szolnok mellé.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?