SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mivel köszöntötték Zámbó Jimmy édesanyját

Hétvégén ünnepelte 94. születésnapját Zámbó Jimmy édesanyja.
  • Szerző: Angie

Zámbó Jimmy édesanyja családi körében ünnepelte 94. születésnapját a hétvégén. A nagy napra az egész család készült, Zámbó Árpy például két napig főzött, nővére, Marietta pedig a legszebb virágokból köttetett csokrokat szeretett anyukájuknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Zámbóék, ha valamit, hát bulizni és ünnepelni nagyon tudnak, meg is adják a módját, csak az alkalmat várják. Anna néni születésnapja pedig az egyik legjobb alkalom volt arra, hogy mindannyian összegyűljenek. Árpy a -nak szívesen mesélt a szülinapi buliról, amin ő maga séf és a pincér volt egy személyben.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Anyunál tartottuk a szülinapot. Mindenki ott volt, az összes gyereke. Ahogy az lenni szokott, nagy kajálást rendeztünk. Én főztem a bulira, egy komplett menüsorral készültem. A gyöngytyúkleves után frissensülteket és Jimmy kedvencét, a kakaspörköltet is feltálaltam. A lányok virágot hoztak anyunak, mondhatni, jelenleg komplett virágerdő van a lakásban” – árulta el Zámbó Árpy, aki annak örült a legjobban, hogy Anna néni jól érezte magát, hiszen korábban többször is nagyon aggódtak érte.

„A tavalyi év nem volt könnyű, anyu kétszer is kórházba került, egyszer a tüdeje vizesedett be a szívbetegsége miatt, majd a combcsontja is eltört. Voltak pillanatok, amikor nagyon ránk ijesztett, de szerencsére jól van. Nem mondom, hogy lefutja a maratont, de szépen ellátja magát. A szülinapján sem volt ágyban, totyogva közlekedett a járókeretével, de ami a legfontosabb, hogy nagyon jó étvágya van és szellemileg is fitt. Komolyan mondom, néha zavarba ejtő, hogy mindenre emlékszik. Nem vitás, még mindig anyu a főnök, az van, amit ő mondd” – humorizált Árpy, aki már gőzerővel készül a február 29-i Jimmy-emlékkoncertre, melyen Anna néni is részt vesz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?