SZTÁRDZSÚSZ

Nehezen birkózott meg kislányuk születésével Tóth Gabi férje – senki sem gondolná, miért

Tóth Gabinak a szülés után depressziós tünetei voltak, s mint kiderült, férje is nehezen élte meg kislányuk születését.
  • Szerző: Ripost

Amikor leesett neki a tantusz, hogy ő már apuka, és innen nincs visszaút, számára az volt a döntő pillanat. És akkor ő tényleg megijedt. Utólag furcsa, hogy nem vettem észre, bár szerintem ma se venném. Amíg én fizikai nehézségekkel küzdöttem, addig Gábor szó nélkül megtanult pelenkázni, vetkőztette, öltöztette Hannit, mintha mindig ezt csinálta volna. Viszont amikor hazaértünk, távolodni kezdett tőlünk„ – kezdte a csalad.hu-n vezetett blogján Tóth Gabi, s hozzátette, volt, hogy Krausz Gábor nem merte megfogni a lányukat, félt, hogy kárt tesz benne, nem pelenkázott és nem vett részt a fürdetésben, pedig korábban már ügyes volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Bevallom, megijedtem. Én is kezdtem belesodródni a szülés utáni depresszióba, de úgy éreztem, hogy ő is sodródik velem, vagy talán nem is velem, hanem a saját örvényének a rabja. Gábor még gyerek volt, amikor az édesanyja meghalt. Egy tízéves gyerek életében ez a veszteség szinte biztos, hogy csak évekkel később csúcsosodik ki igazán” – mesélt férje családjáról az énekesnő. „Gábor a lánya születésekor újraélte az édesanyja halálakor átélt érzelmi sokkot. Ráadásul Hanni nagyon hasonlít a párom anyukájára, az a bizonyos szuggesztív tekintet pont emiatt hasított belé annyira. Lányunk harmadik neve, Mária is ezért lett róla elnevezve.„

Gabinak sokat kellett Gábort noszogatnia, hogy foglalkozzon kislányával, de mára minden a helyére került: különleges kapcsolat alakult ki apa és lánya között – írja a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?