SZTÁRDZSÚSZ

„Nagyon nyomasztó, életellenes és pusztító energia volt” – mondta a közkedvelt magyar színésznő

A színésznő őszintén elmondta, min ment keresztül lelkileg a koronavírus-járvány alatt.
  • Szerző: BDF

Oszter Alexandra nagyon érzékeny ember, azt mondja, igen hamar megérzi a világból áramló energiákat – legyen az akár pozitív vagy negatív. Bár a koronavírus-járvány alatt végig vidéken, a természetben vészelte át a kritikus időszakot, a színésznőt mégis rettenetesen megviselték a „pusztító energiák”, amik a pandémia alatt voltak jelen az életében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Már a karantén elején elvonultunk vidékre, és továbbra is maradunk otthon. Inkább a természet közelében vagyunk, hogy erősítsük az immunrendszerünket” – magyarázta a -nak Alexandra, aki rendszeres sporttal, futással és meditációval is tett a fizikai és lelki egyensúlyáért.

„Sokkal többet voltunk a szabadban. Bevezettünk új szokásokat is. Amint felkelünk, azonnal elmegyünk futni a fiammal. Nagyon rég nem csináltam ilyet, de jólesett, és szükségem is volt rá, mert nehezebb időszakon mentem keresztül. Érzem és éreztem azt a borzasztó félelmet és szorongást, ami a világból árad. Nagyon nyomasztó, életellenes és pusztító energia volt, ami talán mostanra kicsit lazult. Én egy nagyon érzékeny ember vagyok, és ezért is viselt meg. Igyekeztem még többet meditálni. Az, hogy egészségesen fel tudtam dolgozni ezt a beszűkült, pánikszerű állapotot, részben annak köszönhető, hogy meditáltam” – tette még hozzá a színésznő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?