SZTÁRDZSÚSZ

Mostantól vérhígítót kell szednie Takáts Tamásnak

Mélyvénás trombózissal szállították kórházba Takáts Tamást múlt hét csütörtökön.
  • Szerző:

Takáts Tamás hétvégénél előbb nem térhet haza a kórházból és még azután is hosszú ideig kezelésre szorul. A zenész a -nak elárulta, nem először kapott trombózist, de most tanult a történtekből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Akár életveszélyes is lehet a trombózis, hiszen ha elszabadul egy vérrög a véráramban, tüdőembóliát vagy még rosszabb esetben szívinfarktust okozhat. Takáts Tamás szerencsére megúszta, időben fordult orvoshoz. „Egyszer már volt trombózisom. Eltört a lábam, amit begipszeltek, de nem adtak vérhígítót, és trombózist kaptam. Szóval korábban már megtapasztaltam, hogy milyen érzés ez, így most egyből tudtam, hogy baj van. Nagyon bedagadt az egyik vádlim. A feleségem hívott egy mentőt, mert ilyenkor alapszabály, hogy nem lehet mozogni, nehogy a vérrög elinduljon a szervezetben” – mondta a zenész, aki jelenleg még a kórházban lábadozik.

„Most nincs más feladatom, csak pihenni és tévézni. A viccet félretéve a vérhígítónak köszönhetően kezd felszívódni a vérrög, és ha minden jól megy, pénteken már haza is mehetek” – árulta el Takáts Tamás, aki még egy darabig biztosan nem állhat színpadra. „Eddig négy koncertet kellett lemondanom, de nyilván az a legfontosabb, hogy rendbe jöjjek. Korábban a barátaim mondták, hogy 60 felett nem árt, ha az ember vérhígítót szed, de eddig nem hallgattam rájuk. Mentségemre szóljon, belül még csak 25 éves vagyok, elfelejtettem, hogy a testem már 60. A kórház után lesz még némi utókezelés, gyógytornáztatnom kell a lábam, de igyekszem mihamarabb összekapni magam, mert vár a színpad” – jelentette ki Takáts Tamás.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?