SZTÁRDZSÚSZ

Most jött: Babát vár a magyar énekesnő

Az aranyhangú énekesnő az Instagram-oldalán jelentette be a fantasztikus hírt. Kiderült a pici neme és neve is!
  • Szerző: BDF

Harmadik gyermekével várandós Kollányi Zsuzsi! Az énekesnő az Instagram-oldalán számolt be a fantasztikus hírről, már a hatodik hónapban jár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bejegyzéséből pedig az is kiderült, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt, aki a Bogdán nevet kapja majd.

„Bemutatom nektek Bogdánt. Itt lakik bent már hat hónapja, és szépen növekszik tovább” – kezdte Kollányi.

Az énekesnő még 2018-ban adott életet ikerfiainak, Bálintnak és Bencének. Akkor veszélyeztetett terhes volt, így csak a szülés után árulta el, hogy igazából ikrei születtek.

Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. 😊❤️❤️Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik “bejelenteni” egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. 😊De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek. 😊❤️Küldjetek sok szeretetet, energiát nekünk, és jó egészséget. 😉💋Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk. 🙏🏻#haveawonderfulday #pregnant #littleboy #mythirdson #iamsoblessed #proudmom #24weekspregnant

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?