SZTÁRDZSÚSZ

Molett nő, újságíró gyakornok: különös zaklatási ügyek Sebestyén Balázs körül

A rendőrséghez fordult korábban Sebestyén Balázs egy rajongója miatt, a rendőrség pedig döntött: Balázs valószínűleg nem erre számított...
  • Szerző: Ripost

Májusban robbant a hír, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt Sebestyén Balázs zaklatási ügyében. Az asszonyt a rendőrök ébresztették vidéki otthonában, majd be is vitték a kapitányságra. A hölgy a HOT! magazin információi szerint megfélemlítette a sztárt, önkényesen beleavatkozott a magánéletébe és rendszeresen háborgatta – végül ezért fordult a műsorvezető a hatóságokhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Hot! a rendőrségtől úgy értesült, hogy lezárult az ügy – írja a Blikk.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyomozást a Büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398. § (1) bekezdés d) pontja alapján megszüntette” – nyilatkozta a magazinnak a BRFK.

„Nem tudok megnyugodni! A szüleimet viselte meg a legjobban ez az egész! Nagyon kemény hónapok vannak mögöttünk. Ezt senkinek sem kívánom! Azoknak az embereknek köszönöm a hozzáállásukat, segítőkészségüket, kedvességüket, akik végig mellettem álltak, és elintézték, hogy vége legyen ennek az egésznek„ – mondta Andrea, az érintett nő.

Már nem az első

Nem ez volt az első eset, hogy a rádiós szerint zaklatta egy rajongója vagy utálója: évekkel ezelőtt azt mondta, egy ismeretlen még az éjszaka közepén üzenget neki, és azzal fenyegeti, hogy megöli. Beleszeretett egy fiatal lány is, aki éveken át többször jelentkezett gyakornokként, hogy Balázs mellé kerüljön. A rádiós egy molett hölgyről is mesélt, aki először két karikagyűrűvel várta őt a stúdióban, majd tapsolóként jelent meg a műsorában, végül beszökött az öltözőjébe, ahol szagolgatta a ruháit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?