SZTÁRDZSÚSZ

Mindent kitálalt a magyar énekes: ezért szakított a barátnőjével

MC Hawer 11 hónapot élt együtt 33 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival.
  • Szerző: BDF

Zátonyra futott MC Hawer és a nála 33 évvel fiatalabb kedvese, Fanni kapcsolata – közölte rajongóival az 53 éves énekes a Facebook-oldalán. Az egykori szerelmespár 11 hónapot élt együtt boldogan, de végül rájöttek, hogy kapcsolatuk a köztük lévő korkülönbség miatt nem működik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Szomorúan jelentem be, hogy tizenegy hónapnyi együttélés után a mai naptól újra egyedülálló lettem és az is maradok. Fannival lángoló szerelem volt, mindig mosolyogva fogok rá visszaemlékezni. Néhány hónapig boldoggá tette életemet. Szeretném leszögezni, hogy nem harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a harminchárom év” – látta be MC Hawer, aki elmondása szerint kora miatt képtelen volt lépést tartani fiatal szerelmével.

„Mi férfiak ebben a korban szeretnénk még elhinni, hogy lépést tudunk tartani, vagy esetleg egy gondtalan életszínvonallal kompenzálni idős korunkat. Bizonyos ideig sikerül is, de aztán feladjuk a harcot. Mert ebben a korban már nem akarunk vitázni, nehezebb kompromisszumot kötni és vágyunk a nyugalomra, békességre” – írta le érzéseit szomorúan az énekes.

MC Hawer teljes posztját ide kattintva elolvashatod!

És ezeket olvastad már?