SZTÁRDZSÚSZ

Mi folyik itt? Berki Krisztián a viszkis rablóval tűnt el az országból!

A híresség Ambrus Attilával és több más hírességgel utazott el Ázsiába azért, hogy próbára tegye az állóképességét.
  • Szerző: Ripost

Érdekes fényképet osztott meg vasárnap Berki Krisztián a Liszt Ferenc repülőtérről. Az Édes Élet sztárja a viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attilával és több más hírességgel Ázsia felé vette az irányt.

Sötét ügyletekről azonban szó sincs, Krisztián és a többi celeb a TV2 új valóságshowjában, az Ázsia Expresszben kaptak szerepet.

A műsorban hét bátor sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését.

A TV2 vadonatúj műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve.

A fotón Berki és Ambrus Attila Cseke Katinkával, R. Kárpáti Péterrel és Fésűs Nellyvel látható, egyelőre nem versenytársakként, hanem jó barátokként.

Ázsiában azonban egymás ellenfelei lesznek majd, hiszen a pároknak napi egy dollárral a zsebében kell eljutniuk a kitűzött célállomásra. Ez nem kis feladat, mert gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban.

A siker azon is múlik majd, ki-mennyire tud hatékonyan együttműködni párjával, és hogyan oldják meg a felmerülő konfliktusokat.

A párosok a következők: Ambrus Attila és Berki Krisztián, Cseke Katinka és Pallavicini Zita őrgrófnő, Muri Enikő és Fésűs Nelly, Gaál Noémi és Németh Lajos.

Útnak indul továbbá R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával, de a szerelmespárok is próbára teszik magukat: Kulcsár Edina és Csuti, valamint az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is elutazik.

És ezeket olvastad már?