SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk, mennyi pénzt loptak el Bódi Csabitól: Megszólalt az énekes

A nyomozók arcfelismerő szoftverrel és DNS-mintával keresik a tettest.
címkék:
  • Szerző: BDF

Nyomoz a rendőrség, feltörték Bódi Csabi autóját! A történteket szerencsére rögzítették a térfigyelő kamerák. Természetesen a Bódi család azonnal a rendőrséghez fordult és feljelentést tettek. Az anyagi kár jelentős.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy videoklip forgatás miatt autót cseréltem anyuéknál. Nagyon siettem, ezért nyitva felejtettem az autómat, és a 'Még a sírba is utánad megyek' című klipre szánt pénzt is benne felejtettem” – kezdte a -nak Csabi, aki elmondta, hogy az anyagi kár jelentős, összesen 1,4 millió forintnak veszett nyoma.

Fotó: Facebook

„Először az volt gyanús, hogy nyitva volt a kocsi ajtaja. Mondom, ez lehetetlen. De arra gondoltam, hogy anyuék előtt parkolok, ott van úgyis négy kamera, és ismernek minket, biztosan nincs baj. De, volt. Beültem és láttam, hogy a fejfájás-csillapító gyógyszer a könyöklő helyett a váltónál fekszik. Aztán, amikor felnyitottam a könyöklőt, szembesültem vele, hogy a pénznek is nyoma veszett. Egymillió-kétszázezer forint készpénzt loptak el, és egy kétszázezer forint értékű tárgyat, egy replika órát, aminek az értéke számomra felbecsülhetetlen” – folytatta szomorúan az énekes.

„A nyomozók rögtön kijöttek a házhoz. Ujjlenyomatot sajnos nem tudtak venni, mert kesztyűt viselt a tolvaj, de vettek DNS-mintát, aminek még várjuk az eredményeit. Ezen kívül megnézték a térfigyelők felvételeit is, ezeket a videókat arcfelismerő programmal is vizsgálják” – foglalta össze a történteket Bódi Csabi, aki tudja, hogy a készpénzt már sosem látja viszont, abban azonban nagyon bízik, hogy a replika óra előkerül.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?