SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk: Adás közben lett rosszul Gabriela Spanic – Videó

Élete legnehezebb időszakét éli Gabriela Spanic, akit a múlt heti Dancing with the Stars adása közben értesítettek arról, hogy elhunyt súlyos beteg édesanyja.
  • Szerző: BDF

A tragikus haláleset után kérdéses volt, hogy a Paula és Paulina sztárja képes lesz-e vállalni a műsor folytatását. Ám Gabriela Spanicc meghozta a nehéz döntést, és édesanyja emlékének adózva vállalta, hogy a táncparkettre lép a TV2 szuperprodukciójában. Gaby elképesztő profizmusát Ördög Nóra is kiemelte a műsor elején. A Dancing with the Stars zsűritagja elsőként köszönte meg a színésznőnek, hogy ebben a nehéz helyzetben is velük és a nézőkkel maradt, amit Gaby könnyes szemmel hallgatott végig, és hálája jeléül egy puszit küldött Nórinak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Az érzelmes percek után a stúdióban mindenki még feszültebben várta a produkcióját, amit egy váratlan rosszullét előzött meg – tudta meg a .

Egy órával a műsor kezdete után arra lettünk figyelmesek, hogy a sötétben, az egyik kulisszába vezető lépcsőn lassú léptekkel egy páros lefelé sétál. Az tisztán kivehető volt, hogy a páros női tagja összegörnyedve, partnere vállára támaszkodva ment le a lépcsőn, nehogy elveszítse az egyensúlyát.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Ahogyan a stúdió fényei hirtelen megvilágították őket a lépcső alján, akkor vált egyértelművé, hogy Gabriela Spanic volt az, aki a mellkasát fogva próbált úrrá lenni rosszullétén. Táncpartnere, Andrei Mangra gyorsan ki is kísérte a stúdióból, ahonnan a fellépésük előtti utolsó pillanatokban tértek csak vissza.

Azt pontosan nem tudni, hogy mi okozhatta Gabriela Spanic hirtelen rosszullétét, de minden bizonnyal újra átélte a múlt hét szörnyű perceit, amikor adás előtt megcsörrent a telefonja, és testvére közölte vele, hogy búcsúzzon el az édesanyjuktól… A rosszullétet követően Gaby vissza sem tért abba a páholyba, ahol adás közben Lékai-Kiss Ramóna kérdezi a versenyzőket egészen a produkció végéig.

A tömegből eltűnt Gabriela Spanic és Andrei Mangra
Fotó: TV2

A színésznő profizmusára utal, hogy ebből a nézők semmit sem vettek észre. Az elképesztő fájdalomnak, ami a szívét marcangolja, nyoma sem volt, amikor a színpadra lépett. Az egész stúdióban csönd lett, amikor felcsendült a Paula és Paulina sorozat főcímdala, hiszen a táncát Gaby megboldogult édesanyjának ajánlotta.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

A közönség meghatódva figyelte a színésznő minden lépését a parketten, és a jól ismert dallamokat mindenki elérzékenyülve hallgatta. A szívszorító előadást vastaps kísérte, ami a nehéz időszak ellenére is mosolyt csalt Gaby arcára. A világsztár a műsor után bevallotta, hogy igazából az édesanyja miatt nem engedhette meg magának, hogy feladja a versenyt.

„Tudom, hogy édesanyám figyel, és ott, ahol most van, jól van, mert itt már sokat szenvedett. Ő is azt mondaná, hogy folytassam, mert az élet is megy tovább”

– nyilatkozta a világsztár.

Lapunk megkereste a színésznő táncpartnerét, Anderi Mangrát, aki nem kívánt semmit hozzáfűzni a történekhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?