SZTÁRDZSÚSZ

Megtörte a csendet Debreczeni Zita: Így fogant meg a kisbabája

A csinos fotós és férje, Gianni Annoni küzdelmes utat jártak be. Erről beszélt őszintén és nyíltan a sztárpár.
  • Szerző: BDF

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni életük legboldogabb időszakát élik, hiszen első közös gyermeküket várják. A sztárpár öt éve van együtt, és sosem titkolták, mennyire vágynak egy kisbabára, de mostanáig nem beszéltek arról, hogy milyen küzdelmes utat jártak be, mire a csöppség megfogant.

Fotó: Ripost

Zitáék még februárban jelentették be az örömteli hírt, hogy úton van a trónörökös, ám azóta mély hallgatózásba burkolóztak. Zita most egy hetilapnak törte meg a csendet, így szeretne erőt adni azoknak a nőknek, akiknek nem jön össze rögtön a pici. Mint kiderült, Zitának a tizedik lombik lett sikeres.

A kismama azt mondta, hogy nem szégyen az, amin ők keresztülmentek. Sok erő kellett hozzá, de mindez még inkább megerősítette a házasságát Giannival. Most pedig arra biztatja a hasonló helyzetben lévő nőket, hogy ne keseredjenek el rögtön, ha nem sikerül, legyenek türelmesek és adjanak időt maguknak.

Az interjúban arról is beszélt a kismama, hogy korábban teljes kivizsgáláson is átesett, amikor felmerült az endometriózis gyanúja, ám miután az orvosok mindent rendben találtak, a sztárpár bele is kezdett a babaprojektbe. Szerelmük gyümölcse azonban mégsem fogant meg. Már az esküvőjük előtt hat inszemináción voltak túl, de mivel nem jártak sikerrel, felkerestek egy meddőséggel foglalkozó nőgyógyászt. A vizsgálatok során kiderült, hogy Zitának olyan a méhsövénye, mintha össze lenne nőve. Ezt követően elkerülhetetlen volt a laparoszkópiás műtét, amely során mégis kiderült, hogy endometriózisa, méhletapadása, egy polipja, két miómája és három cisztája van.

Nehéz és küzdelmes éveket tudhat maga mögött a sztárpár, és boldogok, hogy mindez már a múlté. Zita már a harmadik trimeszterben jár, de az interjúban azt mondta, hogy teljesen csak akkor lesz nyugodt, ha már a kezei között tartja majd a kisfiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?