SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a magyar rocklegenda: Eléggé tartok a koronavírustól

Az énekes pontos napirend szerint él, de nagyon hiányzik neki a színpad és a közönsége. Reméli, hamarosan újra találkozhatnak.
  • Szerző: BDF

D. Nagy Lajos közel két hónapja ki sem tette a lábát otthonról. Nagyon komolyan veszi a szabályokat, hiszen egészségesen szeretné átvészelni a világjárvány időszakát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Konkrétan március tizedike óta nem mentem ki a kapun. Bevásárolni sem én járok, hanem a feleségem és a fiam. Az a helyzet, hogy eléggé tartok a koronavírustól, hiszen ez egy nagyon komoly betegség. Nem szeretnék rajta keresztül menni. Persze nemcsak magamat, hanem a szeretteimet is rettenetesen féltem. De mindent megteszünk, hogy egészségesen vészeljük át ezt az időszakot” – mondta el a -nak D. Nagy Lajos.

A Bikini frontembere bár azt szeretné, hogy mielőbb elmúljon a vész, de addig is szépen berendezkedett az új élethelyzetre. Napirend szerint él.

„El tudom foglalni magam. Minden napra kitűzök új elfoglaltságokat. Zene, torna, kert, szórakozás. Körülbelül ez a sorrend. Délelőtt gitározom, zongorázom. Most összeállítottam a szólólemezem dalait is, amelyek remélem, hamarosan megjelenhetnek. Aztán kimegyek a kertbe: ások, borsót ültetek vagy éppen epret. Ezután pedig jöhet a szórakozás, olvasok és filmeket nézek” – folytatta D. Nagy, akiből nagy sóhaj tört ki, majd hozzátette:

„Ez mind jól is hangzik, nem igaz? Csak nekem nem ez az életem. Nagyon hiányzik a színpad. Most indulna a turné...” – magyarázta a 69 éves énekes, aki bízik benne, nem tart már sokáig ez az időszak.

„Most nem tehetünk mást, csak azt, hogy itthon ülve próbáljuk valamennyire megfékezni a járványt, és nem megyünk sehová, hogy minél előbb véget érjen ez az egész, és újra elindulhassunk„ - tette hozzá a Bikini énekese.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?