SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a gyászoló anya, ezért ölhették meg valójában VV Fannit

A legfrissebb információk szerint nem a féltékenység áll a tragédia hátterében.
  • Szerző: Doris

Újabb részlet derült ki a november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni egyre rejtélyesebb halálával kapcsolatban.

Egy név nélkül nyilatkozó bennfentes azt mondta a Blikknek, hogy az egykori valóságshow-hős eltűnése után a rendőrök több millió forint készpénzt találtak a lány lakásában. Az informátor szerint Fannitól kölcsönt kért a gyanúsított B. László, a jószívű lány lány pedig egy ideig azt tervezte, hogy odaadja a kért összeget a férfinak, ám valamiért meggondolhatta magát.

Azon a végzetes november 20-i napon ezért a pénzért mehetett a férfi, akiről az már kiderült, hogy környezete szerint bár drága autókkal járt, nem volt vagyona, sokaknak tartozott. A Blikk megkereste Fanni gyászoló édesanyját is az ügyben, aki könnyek között nyilatkozott.

"Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy m­iért. Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj"

- mondta sóhajtva a lapnak Kati, aki már csak azt reméli, hogy egyszer megtalálják lánya holttestét.

Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett

- tette hozzá szűkszavúan dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

Vajon kiderül valaha az igazság?

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?