SZTÁRDZSÚSZ

Megrendítő vallomás, így állt fel a padlóról a magyar műsorvezető

Jaksity Katának februárban 11 év után távoznia kellett az ATV-től. Akkor azt sem tudta, mihez kezdjen. Fél év elteltével talpra állt! Teljesen más irányt vett az élete, mégis úgy tûnik, megtalálta a helyét.
  • Szerző: bdf

Embert próbáló időszakon ment keresztül az elmúlt két évben Jaksity Kata. Az egykori híradós életébe csőstül jött a baj. Komoly mélypontokat élt át a magánéletében és a szakmájában egyaránt.

Több szerettét is elvesztette a gyilkos kór miatt, miközben elvált gyermekei édesapjától, átverte egy építkezési vállalkozó és még a munkahelyét is elvesztette. Innen kellett felállnia Jaksity Katának, aki azt mondta, végre kezd újra rátalálni magára.

Új vállalkozásba kezdett, amiben két fia is a segítségére van. Az egykori híradós lélek- és életmódközpontot nyit.

Nagyon kevés időt fordítottam magamra, a lelkemre és arra, hogy kényeztessem magam.

"Az a típus voltam/vagyok, aki mindent háttérbe szorít a gyerekeiért. Igaz, azért az egészségemre próbáltam odafigyelni, és eljártam rendszeresen szűrésekre. De az én életemben is túl sok volt a stressz. Az állandó teljesítménykényszer, amikor az ember nem tud ellazulni, egyszerűen kiég és kikészül. Ez pedig az egészség rovására megy. A stressz betegséghez vezet. Én is félek, hiszen az elmúlt két évben több kollégám halt meg daganatos betegségben. Biztos vagyok benne, hogy minden összefügg és ez az én figyelmemet is felébresztette."

Vajon az életforma, amit élek ér-e ennyit? Folyamatosan tanulom, hogy elég időt fordítsak magamra

- magyarázta a %%-nak az egykori tévés, aki borzalmas hónapokat tudhat maga mögött. Bevallotta, hogy pszichológus segítette át a problémákon.

Erről a további részleteket elolvashatod a %% napilap szerdai számában, amiben Jaksity Kata bővebben beszél a hamarosan nyíló lélek-és életmódközpontjáról is. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?