SZTÁRDZSÚSZ

Megmutatta: Vele tölti a házi karantént Várkonyi Andi

A gyönyörű tévés nincs egyedül, és emellett kiváló elfoglaltságot is talált.
  • Szerző: BDF

Ha már a legtöbb, amit csak tehetünk ebben a vészterhes időkben az, hogy otthon maradunk, a kötelességek mellett jó, ha az ember szórakozással is elüti az időt. Így tesz Várkonyi Andi is, aki természetesen nincs egyedül a lakásban, hanem lányával, Nórival együtt maradt otthon, és nemrég egy ezer darabos puzzle kirakásának kezdtek neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

„Tegnap este nekikezdtünk egy ezer darabos puzzlenek. Kiváló időtöltés együtt! És még van egy kétezres is. Ezzel elleszünk egy darabig. Sok mindenre lehetőséget ad most ez a sok idő, amit együtt tölthetünk, és ha megpróbálunk arra fókuszálni, mi minden jó benne, sokkal könnyebb elviselni! Vigyázzatok magatokra és egymásra! Vigyázzunk a szüleinkre és az idősekre, értük is felelősséggel tartozunk, nem csak önmagunkért! Én nagyon féltem őket” – fogalmazott Instagram-oldalán a tévés.

Tegnap este nekikezdtünk egy 1000 db-os puzzle-nek.👌🏼 Kiváló időtöltés együtt! És még van egy 2000-es is.🤪 Ezzel elleszünk egy darabig...💁🏼‍♀️😄👍🏼 Sok mindenre lehetőséget ad most ez a sok idő amit együtt tölthetünk, és ha megpróbálunk arra fókuszálni mi minden jó benne, sokkal könnyebb elviselni!🙏🏻💕 Vigyázzatok magatokra és egymásra! Vigyázzunk a szüleinkre és az idősekre, értük is felelősséggel tartozunk, nem csak önmagunkért! Én nagyon féltem őket!🙏🏻💕#maradjotthon #stayathome #yomequedoencasa

És ezeket olvastad már?