SZTÁRDZSÚSZ

Megható produkcióval tér vissza a TV2 ifjú tehetsége

Ha tét nélkül is, de Bénki szombat este újra színpadra lép a Kismenők színpadán. Nemes cél vezérli a slam poetry-vel foglalkozó fiatalembert, hiszen Zitának segít majd az első élőshow-ban.
címkék:
  • Szerző: Buster

Zita ugyan még nagyon kicsi, de már ismeri az élet borúsabb oldalát, hiszen évekkel ezelőtt elvesztette édesanyját. Ezt a fájdalmát verseli ki magából szombat este a TV2 képernyőjén, ahol Beni egy külön erre az alkalomra írt művével támogatja majd az apróságot. A fiatal srác talán jobban izgul, mintha ő küzdene a továbbjutásért.

Zitus hihetetlenül erős, bár tele van kérdésekkel, ahogy mindenki, akinek hozzá hasonlóan túl korán kell szembenéznie a ilyesmivel.

Nagy Bandó András egyik versével készült, amiben fel is teszi ezeket a kérdéseket. Én pedig külön Zitusnak írtam egy verset, amit az ő versszakai közé ékeltem be. Válaszokat sajnos én sem tudok adni neki, de talán segíthetek abban, hogy felszabaduljon…” - mesélte a %%nak a próbák szünetében Beni, aki remekül megérti magát a nála fiatalabb gyerkőcökkel is.

„Nagyon szoros barátságokat kötöttem a Kismenőknek köszönhetően és nem csak a korombeliekkel, az igazán kicsikkel is. Mindig lenyűgöz a tehetség, különösen, ha tényleg egy apróságból látom kitörni. Az a helyzet, hogy a későbbiekben talán tehetséggondozással is szeretnék foglalkozni, ezért is örültem annyira, amikor felkértek, hogy Zita oldalán térjek vissza a műsorba”- árulta el Bánki Beni.

Szombat este természetesen nem csak Zita mutatja meg tehetségét a TV2 képernyőjén, ráadásul mostantól már nem csak a zsűri és a stúdió közönsége szavazhat kedvenceikre. A csatorna applikációjával otthonról is megtehetjük, hogy támogatjuk a kis tehetségeket.

címkék:
És ezeket olvastad már?