SZTÁRDZSÚSZ

Meghan Markle már el is menekült, magára hagyta férjét az őrjöngő családdal

A hercegné nem segít Harry hercegnek elcsitítani a királyi családban tomboló kedélyeket.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle Kanadába menekült, ahol a kis Archie várta egy bébiszitterrel. Azt pedig férjére, Harry hercegre hagyta, hogy kezelje a botrányt, amely azután robbant ki, hogy bejelentették: függetlenedni akarnak a királyi családtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A hercegi pár a héten utazott vissza az Egyesült Királyságba, de kisfiukat Kanadában hagyták a bébiszitterrel. Sussex hercege és hercegnéje rövid hazalátogatása során ellátogatott Londonba, majd hirtelen bejelentették, hogy kilépnek a királyi családból.

Harry herceg otthonában a királynő és a család többi tagjának haragjával néz most szembe, Meghan Markle azonban már vissza is utazott Kanadába. A hercegné így mindössze három napot töltött az Egyesült Királyságban az ünnepek után, amikor hét héten át külföldön tartózkodtak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a hercegné Észak-Amerikában képzeli el a jövőjét, miközben Harry herceg tisztázza a család előtt a történteket.

Az eseményeket egy bennfentes megdöbbentőnek nevezte, majd elmondta a Daily Mailnek, hogy II. Erzsébet összehívta a családot, hogy megoldást találjanak. Egyeztetett Károly herceggel, Vilmossal és Harryvel is. Azt mondta nekik, hogy találjanak ki egy „működőképes megoldást” a válságra és felajánlott olyan feladatokat a sussexi hercegi párnak, amelyek megfelelhetnek nekik.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?