SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírusos volt a Jimmy-megemlékezést tartó atya

Három hétig volt kórházban a vírus miatt a görögkatolikus pap, akinek a felesége is megfertőződött. Nem sok esélyt adtak a gyógyulására.
  • Szerző: Ripost

Két évtizeddel ezelőtt vesztette életét Zámbó Jimmy. az évforduló kapcsán szombaton szentmisét tartottak a sztár sírjánál. A görögkatolikus pap, Vereczki András elárulta: nemrég gyógyult ki a koronavírusból!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én is elkaptam a koronavírust. Éppen otthon voltam, amikor elkezdtem érezni, hogy nem kapok levegőt. A feleségem azonnal hívta a mentőket, és kiderült, hogy bizony nagyon jól tette, mert különben baj lett volna” – mesélte a 83 éves egyházi személy a Borsnak.

Kigyógyult a rettegett kórból Vereczki András, aki prédikációiban is szokott idézni Jimmy dalszövegeiből
Fotó: Végh István – Bors

„Sajnos a feleségem is megbetegedett, de ő otthon maradt, mert vigyáznia kellett a házra és a két cicánkra. Én három hétig feküdtem a kórházban, és az orvosok először azt mondták, hogy 10 százalék esélyem van a túlélésre. Lélegeztetőgépre végül nem kötöttek, elegendőnek bizonyult az oxigénmaszk. A haláltól egyébként nem féltem, inkább a Szűzanyához és az Úr Jézushoz imádkoztam” – nyilatkozta András atya.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?