SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő vallomás, ezért bántották Pirner Almát

A sztáranyuka nehezen dolgozta fel a történteket. Több, mint 20 évébe telt.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Pirner Alma! A sztáranyuka éveken keresztül szenvedett, amiért sokan megbélyegezték a múltja miatt. Bevallása szerint ezért ritkán adta önmagát, ugyanis mindenkinek szeretett volna megfelelni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: NőComment! / Spektrum Home

„Mit keres a sztriptíz táncosnő az üzleti életben? Nagyon sok ember számára összeegyeztethetetlen ez a két dolog, hogy indultam valahonnan, és eljutottam egy magasabb szintre önerőből. Ez szúrja az emberek szemét, és akármennyit bizonyítottam, kevés voltam... Ez nekem pokollá tette az életemet egy ideig” – kezdte a Spektrum Home-on látható NőComment! műsorában Alma. Az üzletasszony elárulta, ez a megbélyegzés hosszú éveken keresztül keserítette meg az életét, de mára már megtanulta, nem szabad foglalkoznia a negatív kritikákkal.

„Most már nem érdekel, hogy elfogadnak-e, vagy sem. Megyek az utamon, úgy beszélek és viselkedek, ahogyan én akarok. Most érzem úgy, hogy megérkeztem, pedig ez egy 20 éves időszak volt” – jelentette ki Alma, aki a vasárnapi epizódban még több részletet elárul.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?