SZTÁRDZSÚSZ

Megállás nélkül takarítanak otthon a sztárok

Senkinek nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha takarítórongyot kell fogni főleg, ha az egészsége múlik rajta.
  • Szerző: angie

A koronavírus elleni védekezés egyik alappillére a megfelelő higiénia betartása. A tisztaság, illetve a fertőtlenítés szinte már hozzá tartoznak a mindennapjainkhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Persze korábban is takarítottunk, ahogy hazánk ismert emberei is, de közel sem ennyit. Most szinte mindennap porszívóval, dörzsi szivaccsal és felmosórongyokkal járkálnak fel s alá az otthonukban. Van, aki megszállottan követi és betartja az utasításokat, míg más a gyerekek után igyekszik mindent elpakolni. Persze az is tény, hogy a karantén ideje alatt az egész család otthon van, így könnyebb rendetlenséget csinálni minden nap, épp ezért takarítanivaló is bőven akad.

 

Horváth Éva naponta újra kezdi a nagytakarítást

Az egykori szépségkirálynő vidéki házában él. Szerencsés, hiszen egy lakásnál nagyobb területen, de ennek, ahogy vannak előnyei, úgy hátrányos oldala is. Éva egymaga takarít otthon és úgy érzi, mióta az egész család: apa és kisfia is állandóan otthon van, valahogy semminek nem ér a végére. Most komolyan én vagyok az egyetlen, akinek a napjai nem a különböző kihívásokról szólnak? Az én napi kihívásom a főzés, a porszívózás, a felmosás és utána minden kezdődik elölről. De komolyan, amióta karanténban vagyunk, a lakás folyamatosan úszik és nem győzők takarítani” – mondta Horváth Éva, aki nemrég a porszívózás mellett ablakot is pucolt.

Most komolyan én vagyok az egyetlen, akinek a napjai nem a különböző kihívásokról szólnak 🙈😱 Az én napi kihívásom a főzés, porszívózás, felmosás ... 🙈 és utána minden kezdődik elölről ... 0-24 (Kristófot azért nem említem, mert rá ketten vigyázunk ) De komolyan, amióta karanténban vagyunk a lakás folyamatosan úszik 🤣🤣🤣 #valóbancsakénvagyokigy #nyugtassatokmeghogynem #egyebkentvalamitnagyonszarulcsinalok #staypositive

Weisz Fanni mániákus lett

A csinos modell és férje, kiskutyájukkal együtt igyekeznek átvészelni a járványt. Már hetek óta nem mozdultak ki otthonról, így kialakult az otthoni rutinjuk. A napok egyik legfontosabb pillanata, amikor Fanni előveszi a porszívót, majd csutakolni kezd. „Fanni egyébként is nagyon szereti a rendet és a tisztaságot, valójában, ha kell ha nem alapon, takarít mindig. Most a vírus miatt még inkább beindult, naponta sikálja le a villanykapcsolókat is. A minap az erkélyt takarította, el is tört a felmosó nyele” – mesélte viccesen a modell férje, Hajmásy Péter.

Dundika és Majka munkamegosztásban élnek

A rapper kenyeret, kiflit süt, és csodálatos ételeket főz a házi karanténban, míg gyermekei anyja rendet tart a házban. A kép magáért beszél – Dundika szívesen porszívózik. Persze van dolga rendesen, hiszen a két gyerek és a kutya, tudnak rendetlenséget csinálni.Valóban rendmániás vagyok, vagyis inkább zavarnak a letört szárnyú játékrepülők, kibelezett távirányítós autók, félkarú plüss macik, és szétszórt, eredeti alakjukat soha vissza nem nyerő Lego kreálmányok maradványai között lépkednem, mintha aknamezőn járnék. Bár a termék rendet nem rak, de a rendrakás utáni higiénikus környezet kialakításban átveszi a szerepet. Ez most fő szempont, még úgyis, hogy minimalizáltuk a külső környezettel való érintkezést. Felmos, porszívóz, mindezt gyorsan és egyszerűen” – írta Dundika a közösségi-oldalán.

#reklam Még a most kialakult vészterhes idők előtt keresett meg a Karcher, hogy készítsek egy posztot a termékükről, mert szerintük hiteles vagyok a témában. Valóban rendmániás vagyok, vagyis inkább zavarnak a letört szárnyú játékrepülők, kibelezett távirányítós autók, félkarú plüss macik, és szétszórt, eredeti alakjukat soha vissza nem nyerő Lego kreálmányok maradványai között lépkednem, mintha aknamezőn járnék. Bár a termék rendet nem rak, de a rendrakás utáni higiénikus környezet kialakításban átveszi a szerepet. Ez most fő szempont, még úgyis, hogy minimalizáltuk a külső környezettel való érintkezést. Felmos, porszívóz, mindezt gyorsan és egyszerűen.🙂 Ami jó benne, hogy egy lépésben tisztítja a padlót, felmosás előporszívózás nélkül, kb 20 perc üzemidő az erős lítium ion akkumulátornak köszönhetően. Öntisztító funkciója automatikusan távolítja el a hengerekről a szennyeződést. Most a tavaszi akcióban mem csak a Karcher FC 5 Cordless gép vásárolható meg kedvezményesen, hanem porszívók, gőztisztítók, magasnyomású mosók is. Nézzetek körül a honlapon. https://www.kaercher.com/hu/tavaszi-akcio-2020.html #karcher #főatisztaság #szeretemeztamárkát #mindenmásreklámozástlemondtam #úgygondolomezekatermékekmostjóljöhetnek #stayathome #maradjotthon

Király Linda takarítással szórakoztatja magát

Az énekesnő egyedül, vagyis kiskutyájával él együtt hetek óta a karanténban. Linda igyekszik nem arra gondolni, hogy mi hiányzik, mert akkor rosszkedve lenne, sokkal inkább arra törekszik, hogy megtalálja a jót ezekben a nehéz időkben. Éppen ezért az otthoni tevékenységekhez, takarításhoz, de még a szemét kidobáshoz is kiöltözik és lefényképezi magát. Aztán rájött, hogy az még viccesebb, ha csinál egy puccos fotót, majd megmutatja a valóságot, ami bizony nem más, mint egy gumikesztyű és egy melegítő. „Remélem, hogy mások is nagyon jól szórakoznak a képeimen. Hihetetlen mókás, ahogy készülnek ezek a képek. Persze megnyugtatok mindenkit, nem csak pózolok, valóban takarítok is. Szinte minden másnap, de a tisztaság járvány nélkül is fontos számomra, így ezt a szokásomat eztán is megtartom majd” – jelentette ki Király Linda.

⁣⁣ Sziasztok❣️⁣⁣⁣ ⁣ Az #öltözzkiotthon sorozatom után egy ùjabb témàval jelentkezem Nektek a héten 🙊⁣⁣⁣ ⁣ Instagram vs valóság ⁣⁣⁣ ⁣ Remélem Ti is ugyan olyan jól fogtok szórakozni rajta, mint ahogyan én is az elkészítése alatt és egy kis mosolyt sikerül csalnom az arcotokra 🥰 ⁣⁣⁣ ⁣ Kitartás ❤️⁣⁣⁣ ⁣ (Húzd balra a képet 😜)⁣ ⁣ #instagramvsreality #instagramvsvalóság #funny #quarantine ⁣⁣⁣#öltözzkiotthon ⁣⁣#curvy #curvygirl

Zalatnay Cini: Ha végzünk, kezdjük előröl

Annak ellenére, hogy az énekesnő több kutyával és még több cicával osztja meg tárnoki házát, mindig feltűnő rend és tisztaság fogadja a betérőket. Cini ugyan vendégeket most nem vár, de takarításügyileg magasabb fokozatra kapcsolt. „Kár tagadni, hogy én is unatkozom itthon, amióta a koronavírus-járvány miatt nem állhatok színpadra. Valamivel el kell ütni az időt, így ha nem a lovamnál vagyok, akkor folyamatosan itthon takarítok. Eddig már kétszer pucoltam meg a ház összes ablakát, de ha még sokáig tart ez az őrület, nekiugrok harmadszor is. Ha mindennel végzünk Nikivel, kezdjük az egészet előröl...” – mondta nevetve Zalatnay Cini.

Fotó: Ripost / Zalatnay Cini

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?