SZTÁRDZSÚSZ

Új kapcsolatáról nyilatkozott Marsi Anikó: Ezt mondta a tévés

Egyre nagyobb a szerelem Marsi Anikó és új párja, Gábor között.
  • Szerző: Angie

A családhoz közel álló barátok szerint, a szerelmesek idejük legnagyobb részét együtt töltik, sőt, olyan, mintha már össze is költöztek volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Marsi Anikó

Fotó: Ripost

Alakul és szépen fejlődik a kapcsolatuk, amely nyár óta szintet is lépett. Nem meglepő, hogy a csinos tévés szinte sugárzik a boldogságtól.

„Amikor csak tehetik, együtt vannak, Gábor nagyon sokat van Anikónál, gyakran alszik nála, illetve minden szabadidejüket együtt töltik. Közösen járnak bevásárolni, futni, de sokat vannak együtt Anikó fiaival is. Ennek ellenére azért valódi összeköltözésről még nem beszélnek, pedig többet vannak együtt, mint külön, és Gábor több cuccát is otthagyta már Anikó házában” – mondta a Blikk informátora.

június elején, tizenhat évnyi házasság után különköltözött Marsi Anikó és Palik László. Nem sokkal később pedig arra is fény derült, hogy a Tények műsorvezetőjének életében új szerelem van kialakulóban.

„Nagyon boldog vagyok! Szeretjük egymást!” – nyilatkozta a lap kérdésére Anikó, arra azonban nem akart válaszolni, beadták-e már a férjével, Palik Lászlóval a válókeresetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?