SZTÁRDZSÚSZ

Marsi Anikó: Nem kérdés, hogy beoltatom magam a koronavírus ellen!

A Tények műsorvezetője a Mokka péntek reggeli adásában beszélt arról, hogy miért tartja fontosnak a vírus elleni védekezést.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egy pillanatig sem gondolkodott Marsi Anikó azon, hogy beoltassa-e magát koronavírus ellen. A Tények műsorvezetője élni fog a lehetőséggel, amint sorra kerül az oltási rendben, mert szerinte csak így győzhetjük le az egy éve tartó, világméretű járványt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Soha nem volt kérdés, hogy beoltassam magam! A gyerekkori barátnőm, dr. Szűcs Andrea gyermekorvos, és vele sokat beszélgetünk orvosi témákról. Át is küldött nekem rengeteg anyagot az oltással kapcsolatban, úgyhogy nagyon fel vagyok készülve a témában” – mondta el a Mokka péntek reggeli adásában a híradós.

Anikó a környezetében nem találkozott olyan emberrel, aki kijelentette volna, hogy nem kér a koronavírus elleni vakcinából, de tudja, hogy sokan oltásellenesek.

„Nagyon veszélyesnek tartom az olyan akciókat, amikor a természetességre hivatkozva azt mondják szülők, hogy márpedig a gyermekük nem fogja megkapni a kötelező oltásokat. Ez nem vicces és nem jó!” – jelentette ki a kétgyermekes édesanya.

A teljes beszélgetést itt tekintheted meg:

címkék:
És ezeket olvastad már?