SZTÁRDZSÚSZ

Nagylelkű felajánlás: Ismét segítő kezet nyújtott a bajban Mága Zoltán

A hegedűművész a TV2 vasárnap esti műsorában tett hatalmas bejelentést, lélegeztetőgéppel járul hozzá a koronavírus elleni védekezéshez.

Hatalmas bejelentést tett a TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálaműsorában Mága Zoltán. A világhírű hegedűművész lányával, Mága Jeniferrel, Balázs Fecóval és a zenekarával adta elő A csönd éve volt című slágert, illetve bejelentette, hogy egy lélegeztetőgép vásárlásával segíti a betegek gyógyulását a koronavírus elleni védekezésben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„A műsorban tett szerepvállalásommal én is hálás köszönetemet fejeztem ki azoknak az orvosoknak, ápolóknak, egészségügyben dolgozóknak, akik minden egyes percben a frontvonalban, a kórházakban küzdenek embertársaink életéért. Köszönet jár a védekezésben dolgozó állami vezetőknek, a rendőröknek, a katonáknak, és az önkéntesnek, valamint a karitatív szervezeteknek, hogy segítséget nyújtanak a rászorulóknak” – fogalmazott Mága Zoltán.

A hegedűművész mindenkit arra kért, hogy bár nehéz, de ne látogassák meg a családtagjaikat, barátaikat, hiszen most azzal tudunk hatékonyan segíteni, ha otthon maradunk, ezzel is gátolva a vírus terjedését.

Nem ez az első alkalom, hogy Mága Zoltán segítő kezet nyújtott a rászorulóknak: a hegedűművész karitatív tevékenységei jól ismertek, néhány hete például elsőként vásárolt több száz hátrányos helyzetű gyermeknek tableteket, hogy a digitális tanrendben vehessenek részt az online oktatásban. A szimfonikus zenekarának művészeit és a cigányzenekara tagjait pedig arról biztosította, hogy ebben a vészterhes időben is mindaddig megkapják fizetésüket, amíg a lehetőségei engedik.

„Egy újabb felhívással élve a tehetős emberek fel az a kérésem, hogy támogassák a kórházakat, az egészségügyi intézményeket, segélyszervezeteket, vállaljanak szolidaritást. Lehetőségeik szerint járuljanak hozzá a járvány veszéllyel szembeni küzdelemhez. Adjunk életet és reményt a betegeknek, embertársainknak! Én magam egy lélegeztetőgép vásárlásával is segítem a koronavírus elleni védekezésben a betegek gyógyulását, mert egy ilyen eszköz életeket ment. Mert aki egy ember életét megmenti, az a világot menti meg.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?