SZTÁRDZSÚSZ

Madonna csak most árulta el: koronavírusos volt a turnéja alatt

A popdíva a párizsi koncertjén a vírussal küzdött.
  • Szerző: Ripost

Madonna csak most jelentette be, hogy a Madame X elnevezésű világ körüli turnéja végén, amikor Párizsban járt, már koronavírussal küzdött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Like A Virgin előadója azt már korábban elismerte, hogy tesztelték, és az antitesteket megtalálták a vérében, tehát akkorra már átesett a fertőzésen.

#staysafe #staysane

„Most nem vagyok beteg. De pozitív lett az antitestes tesztem, ami azt jelenti, hogy voltam koronavírusos. Egészen pontosan a párizsi turné alatt voltam beteg, több munkatársammal együtt. Akkor azt hittük, csak egy nagyon durva influenza. Most már hál' Istennek mindannyian jól vagyunk” – mondta el Madonna a szerdai Insta-videójában.

Madonna a bejelentése mellett beállt azon sztárok sorába is, akik pénzt adományoztak a koronavírus-kutatás javára. A popdíva 1,1 millió dollárt ajánlott fel.

Im Grateful that I can be a part of supporting Research to Find the cure for Covid -19!! 🙏🏼 And just to clear things up for people who would rather believe sensationalist headlines than do their own research about the nature of this virus— I am not currently sick. When you test positive for anti-bodies it means you HAD the virus which I. clearly did as I was sick at the end of my tour in Paris over 7 weeks ago along with many other artists in my show but at the time We all thought we had a very bad flu. Thank God we are all healthy and well now. Hope that clears things up for the band wagon jumpers!! Knowledge is Power! #covid19

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?