SZTÁRDZSÚSZ

Liptai Claudia: „Istenem, az apukája mennyire büszke lenne rá”

Elképesztő fotózáson vett részt Gesztesi Károly lánya. Már kész nővé érett Panka.
  • Szerző: Ripost

Felfigyelt a divatszakma Gesztesi Panka szépségére. Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya egy olyan fotósorozatban szerepel, amely a világhírű mexikói festőnő, Frida Kahlo előtt tiszteleg. Az egyik népszerű magyar divatcég kampányában ismert nők szerepelnek Fridának maszkírozva. Köztük a 14 éves Panka, aki élete első komolyabb fotózásán esett át, mégis profikat megszégyenítő módon mozgott a kamera előtt. A tinilány élvezte az új szerepkörét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon jól éreztem magam a kamera előtt, mindenki rendkívül segítőkész volt, úgyhogy megpróbáltam magamból a legtöbbet kihozni” – kezdte Gesztesi Panka, aki nem bánná, ha a később is lenne alkalma modellt állni. „Örülnék, ha lenne folytatása, mert nagyon érdekel a modellkedés, pláne, ha ilyen megtisztelő feladatban részesülhetek, mint Frida Kahlo bőrébe bújni” – mondta a Borsnak Panka.

Liptai Claudia a fotók láttán szembesült vele igazán, hogy lánya szinte kész nővé érett.

Fotó: Sugarbird

„Amikor megláttam a fotókat, nagyon érdekes érzések kerítettek a hatalmukba. Egy nőt láttam magam előtt. Egy még nőiesebbet, mint az én kicsi Pankám, s rögtön az volt az első gondolatom, hogy Istenem, az apukája mennyire büszke lenne rá” – mondta a sztáranyuka, aki eleinte féltette Pankát az új kihívástól.

„Egy anya mindentől szeretné megóvni a gyermekét, hogy ne érjék támadások, bántások, de ez az életben sajnos elkerülhetetlen. Egy dolog viszont nagyon fontos, hogy magabiztosságot adjunk nekik, és higgyenek magukban. Olyan egészséges öntudattal rendelkezzenek, amellyel helyre tudják tenni a negatív megnyilvánulásokat” – magyarázta Claudia, aki szerint bármihez kezdhet Panka az életben, fő, hogy önmaga legyen.

Gesztesi Károly már nem örülhet lánya sikerének (Fotó: Bors)

„Ne akarjon másnak látszani, mert csak az számít, hogy ő milyen. Legyen magabiztos, ugyanakkor szerény is, alázatos és kedves, valamint fogadja meg mások tanácsát, figyeljen az instrukciókra.”

Panka mellett több hazai híresség is „cukormadárrá” változott, ami a divatcég tulajdonosának, Jagasics V. Csonka Hedvignek az ötlete volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?