SZTÁRDZSÚSZ

„Ez nagyon kínos, de...” – Nem hiszed el, mit tett Lékai-Kiss Ramóna

Többek között az anyaságról, a gyereknevelésről és férjéről beszélt a TV2 műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna.
  • Szerző: szbd

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté az Instagramon egy élő videóban meséltek házasságukról, családjukról és a gyereknevelésről is – írta meg a Bors. Az adásból többek között kiderült az is, hogy a párost mi zavarja a legjobban egymásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Lékai család őszintén vallott a magánéletükről

A Lékai család őszintén vallott a magánéletükről (Fotó: Ripost)

„Gyűlölök késni, inkább hamarabb odaérek mindenhova, de ha Ramival megyünk bárhova, mindig elkésünk” – mondta Máté, aki imád videojátékozni, ez azonban nagyon zavarja Ramónát. Egyszer pedig a férje telefonját is elvette.

„Ez nagyon kínos, de a telefonját már elvettem tőle. Ha leülünk reggelizni az asztalhoz, azért telefonozik, mert nem nyomtatott sajtót olvas, hanem a telefonján keresztül, az online térben nézi meg a híreket, csak nálunk van egy olyan szabály, ha leülünk az asztalhoz, nincs telefonozás. Úgyhogy már jutottunk el odáig, hogy elvettem a telefont, és eldugtam, de persze csak viccesen” – mesélte a csinos tévés.

Ramóna a szigorúbb szülő

A szerelmesek elmondták, szülőként mindkettejüket kenyérre tudja kenni kisfiuk, Noé. Ramóna bevallása szerint ő egy picit szigorúbb, következetesebb. Hozzátették, ösztönösen, a maguk elképzelésük szerint nevelik a gyermeküket.

„Abban biztos voltam, hogy szerelmes leszek a gyerekembe, legyen fiú vagy lány. És hogy elég könnyen megvesztegethető leszek, ez így is van. De azt gondolom, a normál értékek szerint neveljük a gyerekünket és nem könyvek alapján, ahogy előírják, ami lehet hogy nem a legjobb, de szerintem a gyerekünknek nagyon jó élete van és nagyon boldog” – fogalmazott Máté.

Sírt, hogy rossz anya

„Nálam is voltak olyan pillanatok, hogy például amikor először visszamentem dolgozni egy-egy napra, hogy akkor sírtam Máténak, hogy akkor rossz anya vagyok. Visszamentem melózni és jaj. Aztán valahogy így túllendültünk ezen, és azt beszéltük meg – ez megint kicsit spirituális –, hogy mindegy honnan érkezett a Noé, nem véletlenül jött hozzánk, és választott engem anyukájának és Mátét apukájának. Mi vagyunk valamilyenek, ő jött ebbe a közegbe. Nyilván úgy élünk, hogy neki a legjobb legyen, de attól még kell, hogy csináljuk az életünket tovább. És Máté ebben nekem nagyon nagy támaszom, mert egy pillanatig nem mondta, hogy ne dolgozzak” – fogalmazott Ramóna.

„Rábíztam Ramira, hogy mit szeretne. Mondtam neki, hogy ne érezze magát amiatt rossz anyának, hogy dolgozik” – tette még hozzá a Telekom Veszprém irányítója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?