SZTÁRDZSÚSZ

Le kellett állítani a forgatást a közkedvelt magyar rádiós miatt

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ezúttal operatőröknek álltak. A két jómadár közül az előbbi vette nehezebben az akadályt, olyannyira, hogy félbe kellett szakítani a forgatást.
  • Szerző: BDF

Ezúttal operatőrökként bizonyítanak a jómadarak, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik tudták, hogy ezzel a szakmával se lesz könnyű dolguk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

„Ez egy nagyon komoly és egyúttal strapás szakma, mi csak belekóstolunk egy kicsit, de előre félek, hogy hogyan fogom bírni azt a rettenet nehéz kamerát” – mondta a Sláger TV-n látható A Helyettesítők című műsor mai adása kapcsán az egykori élsportoló, akinek kolléganője, Pordán Petra előre rettegett ettől a felvételtől.

„Sanyi azt hiszi, hogy mindenhez ért, de ez egy nagyon nehéz szakma. Nem szívesen bízom rá magam, simán lehet, hogy olyan képet ad majd, amiből lehagyja a fejemet vagy extra közeli lesz. Arról nem is beszélve, hogy mennyi ideig fog ez így tartani” – mondta a csinos műsorvezető, akinek félelme nem volt alaptalan, Bárdosi ugyanis olyan képeket komponált, amin hol az élesség veszett el, hol a műsorvezető nem volt látható. Így a rendező kétszer is leállította a felvételt.

Fotó: Sláger TV

„Először nem értettem mi a baj, hiszen ha Petra beszél nekem evidens volt, hogy a száját mutatom. Elvesztem a részletekben vagy épp lemaradtam a lényegről. Nem nagyon tudtam követni a rendező utasításait, de próbálkoztam. Nem sok sikerrel, hiszen a forgatás, ami máskor maximum tíz percig szokott tartani most huszonöt perc lett. Azt hiszem nem sok érzékem van ehhez a szakmához” – ismerte be Bárdosi Sándor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?