SZTÁRDZSÚSZ

Véres lövöldözésben rabolták el Lady Gaga kutyáit

A rablók a popsztár több milliót érő kutyáit nézték ki maguknak, ezért több golyót eresztettek az állatok felvigyázójába.
címkék:
  • Szerző: The_M

A pandémia alatt megnőtt a kutyákra az igény, és ezzel együtt sajnos megnőtt a kutyalopások száma is. Ennek esett áldozatául Lady Gaga is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elrabolták Lady Gaga kutyáit

Lady Gaga és a három kedvence
Fotó: Northfoto

A többszörös Grammy-díjas popsztár három francia buldogját egy kétfős rablóbanda nézte ki magának. Az elkövetők lefékeztek az ebeket sétáltató férfi mellett, négy lövést eresztettek a mellkasába, és két kutyát magukkal vittek. A harmadik blöki megrémült és elfutott a helyszínről, később a rendőröknek sikerült megtalálni.

A kutyák azért voltak egy sétáltatóval, mert Gaga éppen Olaszországban forgat, és addig megbízott egy embert, hogy vigyázzon az imádott házi kedvenceire. A férfi túlélte a támadást, életveszélyes állapotban vitték kórházba, de stabil az állapota.

Amerikában a francia buldogok átlagosan 400 és 800 ezer forint között mozognak, de a kiváló vérvonalba tartozók, mint Gaga három kedvence, akár 3 milliót is érhetnek. Ehhez azonban bizonyítani kell a származást, amik utcáról lopott kutyák esetében lehetetlen. De az is elképzelhető, hogy nem másnak akarták eladni a kutyákat, hanem csak váltságdíjat akarnak értük. Ez a terv pedig össze is jöhet, ugyanis Lady Gaga szép nagy összeget ajánlott fel a kutyák visszajuttatójának.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?