SZTÁRDZSÚSZ

Sorban állnak a vevők L.L. Junior luxusházánál

Junior pár nappal ezelőtt hirdette meg az ingatlant, de máris egymás kezé­be adják a kilincset az érdeklődők.
címkék:
  • Szerző: Buster

Minden jel arra mutat, hogy L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga kapcsolata már nem menthető meg. Mint arról a Bors elsőként beszámolt, a fiatal édesanya hetekkel ezelőtt elköltözött a közös törökbálinti otthonukból, az énekes pedig meg sem próbálta visszaédesgetni a kedvesét. Helyette meghirdette azt az álomotthont, aminek minden tégláját a saját terveik szerint illesztettek a helyére, a családi fészket, ahol a boldog közös életüket tervezték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

L.L. Junior

Mindent felszámol a szakítás után L.L. Junior

Az ország egyik legnagyobb ingatlanpiacán múlt héten elérhetővé vált ház nyolcszobás, 240 négyzetméteres, hatteraszos, örökpanorámás, medencés otthonért egyébként 280 milliót kérnek, ami a piaci ár alatt van. Nem csoda, hogy egymás után jelentkeznek rá a ve­vők. Lapunk információi szerint az érdeklődők szinte ostromolják az ingatlan eladásával foglalkozó ügynököt, az egyik vevőjelölt már a szerződésaláírásig jutott, de végül valamiért mégis visszalépett. Gondot ezzel persze nem okozott, a további jelöltek sorban állnak a házért.

„Nagyon jó helyen van az ingatlan, örökpanorámás, ami külön emeli az értékét. Gyönyörű állapotú, és az összes beépített bútor benne marad, ami a konyha esetében prémium gépeket jelent” – mondta a Borsnak érdeklődésére a zenész egyik ismerőse. „Biztos vagyok benne, hogy attól is népszerű ez a ház, hogy L.L. Junior lakott benne. Lehet, hogy van, aki mosolyog ezen, de közben az az igazság, hogy bizony van olyan, akinek ez nagyon is számít” – tette hozzá a barát.

L.L. Junior

Áron alul dobta piacra az álomházat

A Bors információi szerint L.L. Junior most Budapest belvárosában keres ingatlant, ahova a kisfiával, Lacikával költöznek majd, de természetesen lesz külön szobája az énekes pici lányának, Lilinek is. Mert bár Kinga és Junior házassága zátonyra futott, a közös gyermeküket együtt szeretnék nevelni, hogy szeretetből ne szenvedjen hiányt a baba.

Bors

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?