SZTÁRDZSÚSZ

Lesifotó, így kapták le az utcán Kulka Jánost

A Kossuth – és Jászai Mari-díjas színész újra tanult járni és korábban a jobb keze is lebénult. Úgy tűnik, hogy mostanra ennek már nyoma sincs. Kulka János könnyedén irányította autóját.  
  • Szerző: Ripost

Kiváló formában van Kulka János! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészre a olvasóriportere lett figyelmes a Nagymező utcában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Erzsike néni, akinek természetesen jár a 15.000 forint, a Radnóti Miklós színház előtt ácsorgott, amikor az út túloldalán észrevette a kocsijában várakozó Kulkát. Rögtön telefont ragadott, hogy lencsevégre kapja a színészt.

„Nem hittem a szememnek! Még mindig izgatott vagyok, hogy élőben is láthattam Kulka Jánost. Ő az egyik kedvenc színészem! Csodálatos művész” – kezdte lapunknak izgatottan Erzsike, aki elmondta, hogy a színész az egyik barátjára várt, aki az egyik boltból jött ki, majd ült be mellé a kocsiba.

„Nagyon jól nézett ki! Már szinte nem is látszik rajta, hogy nemrég még az életéért küzdött. Emlékszem, a hírekből akkoriban azt is olvastam, hogy a beszédet és mozgást is újra kellett tanulnia. Azt gondolom, ez sikerült neki„ – folytatta a -nak a néni.

Fotó: Ripost

Hogy mit mondott még, megtudhatod a napilap szerdai számában. Keresd az újságárusoknál!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?