SZTÁRDZSÚSZ

Külföldi segítséget kaphat Lajcsi a peréhez

Egy Skóciában élő férfi kereste fel a mulatós zenészt, hogy szeretné támogatni büntetőügyében.
  • Szerző: Ripost

A szabadkőművesként dolgozó idegen azt szeretné, ha Lajcsi kiutazna hozzá, ahol bemutatná befolyásos ismerőseinek. Azt ígérte, mindenféle segítséget megkapna tőlük, hogy kiderüljön az igazság és a trombitaművész ne kerüljön börtönbe.

„Minden segítség elkél, igaz, még nem tudom, miként tudnak az ellenem folyó eljárásban bármilyen segítséget nyújtani, de a világszerte befolyásos tagokból álló szervezet talán tud valamit, amit más nem – nyilatkozta a Lokál napilapnak Galambos Lajos. - A férfi azt kérte, hogy utazzak ki, hogy bemutasson néhány embernek Skóciában. Még nem mondtam igent, de hajlok a találkozóra.”

Mint ismert, Galambos Lajost a birtokán feltételezett illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomai kapcsán négy hónapra börtönbe zárták. A zenész feleségét, Boglárkát is letartóztatták, férjével együtt kommandósok vitték el őket a gyerekeik szeme láttára. Az asszonyt ugyan 12 nap után kiengedték a börtönből, de a vádirat szerint Lajcsi bűntársa, és másodrendű vádlottként továbbra is részt kell vennie a lopás és vesztegetés gyanúja miatt indult perben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?