SZTÁRDZSÚSZ

Követelik a nézők, kérjen bocsánatot Curtis!

Kiverte a biztosítékot a hírességek és a nézők, rajongók körében egyaránt, hogy Curtis vasárnap cserben hagyta a Sztárban Sztár élő showját és az abban dolgozó kollégáit.
  • Szerző: angie

Mindenki ledöbbent, amikor vasárnap este Till Attila élő adásban bejelentette, hogy Curtis nem jelent meg a stúdióban, nem lép fel a Sztárban Sztárban. Automatikusan kiesett a versenyből, de ami még rosszabb, sokak munkáját nehezítette meg és a kommentekből ítélve lelkes nézőket, rajongókat sértett meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Egészen hétfő délutánig senki nem tudta, hogy mi történt vele, de – ahogy a arról beszámolt, – egy Facebook-posztban magyarázta, hogy az elmúlt napok, főleg a mindenszentek viselte meg lelkileg a 16 évvel ezelőtt elhunyt édesapja miatt. Emiatt nem érzett már elég erőt a fellépéshez – magyarázta.

Ezzel szemben lapunk úgy értesült: Curtis bulizott az elmúlt napokban. Erről ő maga is fotót osztott meg az oldalán, ami ugyancsak felkorbácsolta a kedélyeket. Végül aztán a Tények kamerája elé állt, és közölte: nem kell őt félteni. Sőt, leszögezte, nem bánta meg a tettét.

„Nem bántam meg, én ilyen vagyok. Nekem ezek a hétvégék nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul most a családom sincs velem, nem tudtam volna szórakoztatni a népet. Úgy éreztem, hogy jobb lesz, ha távol maradok. Nyilván szólhattam volna itt egy-két embernek, de sajnos én ilyen vagyok évek óta, inkább magamban lejátszom ezeket a harcokat” – jelentette ki a rapper.

Nos, bármi legyen az igazság, az már biztos, hogy míg korábban elnézőbbek voltak vele a nézők, a mostani eset után többen úgy érzik, a rapper a bolondját járatja velük. Tiszteletlennek és megbízhatatlannak tartják, követelik, hogy kérjen bocsánatot mindenkitől:

„Nem elfogadható a magyarázata! Egy előadóművész, ha elvállal egy műsorban fellépést, helyén kell tudni kezelnie a magánéletének dolgait, és nem okozhat ezzel problémát, az adott műsor szervezőinek”.

„Óriási bocsánatkéréssel tartozik mindenkinek! Mindenkinek, aki az elmúlt hetekben tolta a szekerét. De komolyan, hány ember dolgozott azért, hogy ő sikeres legyen a műsorban? Senkit nem tisztelt meg ezzel a viselkedéssel. Én miatta néztem a műsort és szavaztam is rá. Csalódtam benned Curtis! Kérj bocsánatot a rajongóktól is, akik hittek benned!” – írta az egyik rajongója.

Ha minden jól megy, erre minden lehetősége meglesz, hiszen vasárnap, kiesett versenyzőként visszatér a Sztárban Sztár fináléjára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?