SZTÁRDZSÚSZ

Kórházi fotó: Megműtötték Péter Szabó Szilviát

Az énekesnőt a kórházi ágyán kapták lencsevégre. Sikeres operáción esett át.
  • Szerző: BDF

Sokakat érintő problémával, a visszérrel küzdött Péter Szabó Szilvia! A gyönyörű énekesnő tavaly már átesett egy mélyvénás műtéten, pénteken pedig a felszíni vénás operációt is elvégezték rajta az orvosok. A beavatkozás jól sikerült!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„A mai nap a végére értem a tavalyi évben elkezdett visszér kezelésemnek. A mélyvénás műtét után, ma átestem a felszíni vénás műtéten is. (...) Úgy mondanám, hogy picit fájt csak, inkább kellemetlen volt” – számolt be az énekesnő az Instagram-oldalán a beavatkozás részleteiről, és egy fotót is csatolt magáról, amin már megkönnyebbülve mosoly a kamerának.

A mai nap, a végére értem a tavalyi évben elkezdett visszér kezelésemnek. A mélyvénás műtét után, ma átestem a felszíni vénás műtéten is. A #forbeauty profi csapata és Dr. Krasznai Attila arany kezei, azt hiszem a legminimálisabbra csökkentették a beavatkozás fájdalmait. Úgy mondanám inkább, hogy picit fájt csak, inkább kellemetlen volt. 🙈 Nagyon hálás vagyok @drkrasznai, hogy az idei szezon és a Noxtalgia turné már fájdalommentesen zajlik majd a számomra. 🙏🏻❣️ #jólvagyok #❤️ #withoutpain #happy #thankful #peterszaboszilvia #healthy #instadaily #instagoodmyphoto #instagram

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?