SZTÁRDZSÚSZ

Kórházi ágyáról üzent a koronavírusos magyar énekes

Delhusa Gjon barátja, aki egyben ápoló is, mesélt az énekes állapotáról.
  • Szerző: Ripost

Ahogy a beszámolt róla, mentővel szállították kórházba Delhusa Gjont, mert pozitív lett a koronavírustesztje. Később még az intenzívre is átkerült az énekes, mert rosszabbodott az állapota. A minap a barátnője, Fanni már arról számolt be, hogy Delhusa kijöhetett az intenzívről, és javul az állapota . Most újabb híreket tudott meg az AcNews az énekes aktuális hogylétéről, a Korányi-kórház ápolója – aki egyben Delhusa barátja – beszélt a részletekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Még továbbra is nagyon köhög, a láza hol fel, hol lejjebb megy, de különösen étvágytalanságra és álmatlanságra panaszkodik. Hajnalig fent volt, altató segítségével tudott csak néhány órát mélyen pihenni. Nehezen viseli, hiszen folyamatosan aggódik a következmények miatt, nem tudja, meddig tartják kórházban. Nagyon várja, hogy haza menjen a családjához, hiányzik számára minden, az állatai, a szerelme és nem utolsósorban az alkotás is” – mondta az ápoló, akitől azt is megtudta a portál, mi az oka, hogy Delhusa felfüggesztette a Facebook-oldalát.

„Miután a közösségi oldalán tájékoztatást adott arról, hogy kórházba került, rengeteg embert írt neki üzenetet. Sokan érdeklődtek a hogyléte felől, többen a Facebook segítségével messengeren is felhívták. Jólesett számára, hogy ennyien aggódnak érte, azonban az egészsége, sőt a gyógyulása érdekében úgy döntött, hogy átmenetileg felfüggeszti a fiókját. De azt üzente mindenkinek: ígéri, hamarosan visszatér” – nyugtatott meg mindenkit az egészségügyi dolgozó.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?