SZTÁRDZSÚSZ

Kórházban kezelik: Szétcsúsztak a magyar sztár csigolyái

Szörnyű napokon van túl Baronits Gábor, aki hétfőn reggel arra kelt, hogy egyszerűen képtelen felkelni az ágyából. A színész egy visszatérő betegséggel küzd már évek óta, ami most újra előjött. A színház helyett a kórházban kötött ki.
  • Szerző: BDF

A frászt hozta mindenkire hétfőn este Baronits Gábor, akinek váratlanul le kellett mondania az előadását a Karinthy Színházban! A megtudta, hogy egy évek óta visszatérő betegség kínozza a 30 éves színészt, aki emiatt az este kórházba is került. Ismét szétcsúsztak a csigolyái, ami amellett, hogy sokszor elviselhetetlen fájdalmakkal jár, a járásban is meggátolta Gábort.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Elnézést kérek mindenkitől, aki ma estére vett jegyet a Karinthy Színházba. Remélem, minél gyorsabban felépülök, és a héten már újra játszhatok. Köszönöm a színháznak az együttérzést és a rugalmasságot. És persze a kollégáimnak, akik minden segítséget felajánlottak” – közölte ismerőseivel és barátaival az Instagram-oldalán Baronits Gábor, aki egy kórházi fotót is csatolt bejegyzéséhez, amin jól látni, a színész infúzióra kötve, feszülten és fáradtan várja, hogy végre enyhüljenek a fájdalmai.

Fotó: Instagram

„Nagyon gyenge a derekam” – kezdte a -nak a sármos színész, akit telefonon értünk utol. „Szét szoktak csúszni a csigolyáim, amivel egyébként nem szokott probléma lenni, mert a szörnyű fájdalmat összeszorított fogakkal is, de még kibírom, és színpadra állok – már, ha valamennyire tudok járni. Én még úgy nevelkedtem, hogy beteg színész nincs, csak halott” - folytatta Baronits, akit természetesen nagyon rosszul érintette, hogy le kellett mondania az előadást, de egyszerűen állni sem tudott, nemhogy játszani.

„Hétfőn reggel annyira szétcsúsztak, hogy effektíve nem tudtam felállni. Egyszerűen nem tudtam kiegyenesedni. Rögtön mentem a kórházba. Infúzióra kötöttek, és különböző fájdalomcsillapító injekciókat kaptam„ – tette hozzá lapunknak a színész, aki megkönnyebbülve mesélte, hogy a gyógyszerek segítettek és már sokat javult az állapota a kezdeti tünetek óta.

Erről a további részleteket elolvashatod a napilap szerdai számában! Keresd az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?