SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Klári vallomása: így látja az énekesnő védőoltás után Korda Györgyöt

Hosszú szünet után, szűk baráti körben kezdetét vehette az ultiparti.
  • Szerző: Ripost

Micsoda változás! Korda György újra a régi, visszatért a kártyaasztalhoz, ahol szűk baráti körben ultipartit rendez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Korda György február közepén megkapta az első oltását, két hétre rá pedog a második vakcinát is. Azóta kialakult nála a védettség, így pár nappal ezelőtt végre azt érezhette, hogy élete újra a régi. Tárcsázta is a már beoltott kártyapartnereit.

„Mintha kicserélték volna Gyurit” – mondja a Borsnak Balázs Klári. „Pezseg, jókedvvel ébred. Olyan jó így látni! Már napokkal ezelőtt óriási szervezésben volt, megbeszélték a haverokkal, hogy az jöhet ultizni, aki be van oltva. Négyen-öten szoktak így összeülni. Nagyon jó érzés, hogy újra van élet a házban, hogy fogadhatunk vendéget, hogy egy picit élünk. Nálam még nem alakult ki a teljes védettség, vagyis még mindig nagyon óvatosnak kell lennem, ezért csak távolról szemlélem a játékot.”

Fotó: Bors

Mi lesz az első dolguk, amit „szabad emberként” tesznek?

„Koncertezni szeretnénk! Ta­lálkozni a közönséggel, ülni az autóban, és róni a kilométereket. Aztán hajnalban hullafáradtan hazaérni, és arra gondolni, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy ezt a fajta fáradtságot érezhetjük” mondják.

Örülnek az oltásnak

Balázs Klári szerint életük legjobb döntése volt, hogy beoltatták magukat.

„A mi példánk is mutatja, hogy mennyivel biztonságosabb és nyugalmasabb az élet, ha megkapja valaki a vakcinát. Elmondhatatlan érzés a régi barátokat látni, a megszokott tevékenységeket végezni. Szeretem nézni, amikor Gyuri ultizik. Boldognak látom, ami engem tölt fel energiákkal. Most, ebben a pillanatban elhiszem, hogy egyszer megint minden rendben lesz a világban.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?