SZTÁRDZSÚSZ

Komoly műtétre lenne szüksége Dévényi Tibornak

Dévényi Tibor február 11-én, azaz pont ma ünnepli 73. születésnapját. Bár igyekszik megőrizni örök optimizmusát, a Ripost-nak elárulta: állandó fájdalmakkal küzd, megoperált lába alaposan megnehezíti az életét. Állítása szerint csak egy komoly műtét segíthetne rajta, de úgy véli, egy ilyen beavatkozás az ő korában már túl kockázatos.
  • Szerző: Doris

Dévényi Tibor megoperált lábából nemrég vették ki a csavarokat, fájdalmai azonban azóta sem enyhültek. Az ország Tibi bácsija nem tagadja, hogy sok fájdalomcsillapítót szed, de szokásához híven próbál optimista maradni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Sokat szenvedek, bice-bóca vagyok. Lemondtam a Los Angeles-i maratont, már nem fogok New Yorkban lambadaversenyen részt venni, és a nők után sem fogok már rohangálni. Részben azért, mert 73 éves vagyok, részben meg mert nem bírja a lábam” – kezdte a -nak a retro DJ, aki azt is elárulta, fájdalmai ellenére milyen trükkel tudja végigcsinálni a fellépéseit. Amiből bizony van bőven!

Van egy kicsi széke, amit a diszkópult mögé rejt, így a közönség egyáltalán nem veszi észre, ha néhány percre leül és pihen. Amire nagy szüksége is van! A Három kívánság egykori műsorvezetője azt sem tagadta, hogy nem sok jóval biztatják őt az orvosok. Egy nagyon komoly műtétre lenne szüksége, ám egy ilyen beavatkozás az ő korában már nagyon kockázatos.

Ha érdekel, mit mondtak neki az orvosok, keresd a keddi lapszámát!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?