SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntést hozott Lajcsi: Retteg, hogy Gesztesi sorsára jut

Négy év után végérvényesen besokallt a közműlopási ügyétől Galambos Lajcsi.
  • Szerző: angie

Galambos Lajos, kedden délelőtt a tárgyalást félbeszakítva állt fel a vádlottak padjáról, csak azt érezte, ki kell mennie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Tavaly májusban egyszer már rosszul lett a tárgyalásán, s most sem érezte magát különbül az 58 éves Galambos Lajcsi. Noha a bíróságra reggel még frissen és fitten érkezett, a szünet után azonban már zsibbadt kézzel és mellkasi fájdalomra panaszkodva tért vissza a vádlott

„Nagyon nagy a nyomás rajtam. Bármit mondok, a bíró folyamatosan kijavít, és próbál sarokba szorítani, de hát könyörgöm, én zenész vagyok. A kottát meg a hangjegyeket ismerem, de mást nem. Maximum csak a jogaimat. Ha már lelkileg rámentem, akkor az egészségemre próbálok vigyázni. Egyszer már kórházba kerültem emiatt, a bíróságról vitt el a mentő, és most is azt éreztem, hogy szorít a mellkasom. A kezem zsibbadt, és semmi mást nem akartam, csak kimenni a tárgyalóteremből. Igaz, hogy az ügyvédemmel ezt nem beszéltem meg előre, csak a szünetben jeleztem neki. Bevallom, nem akarok Gesztesi Karcsi barátom sorsára jutni. Mindenkinek jobb, ha csak az ítéletről értesítenek. Legalábbis nekem mindenképpen” – mondta a Borsnak Lajcsi.

 

És ezeket olvastad már?