SZTÁRDZSÚSZ

Kökény Attila: Az éneklés és az adrenalin égeti a zsírt

Kökény Attila ismét jár fellépni, de bevallása szerint kicsit elkényelmesedett a pandémia alatt.
  • Szerző: angie

Kökény Attila nem tagadja, felszaladt rá néhány kiló a járványidőszak alatt. Az énekes a -nak elmondta, már rajta van az ügyön, fogyókúrába kezdett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Attila fogyókúrába kezdett (Fotó: Ripost)

Az egészségén túl színpadi megjelenésére is nagyon ügyel az előadó, főleg most, hogy végre ismét felléphet, és közben egy új projektbe is belekezdett az énekes.

„Szerencsére már beoltottak, így a hétvégén voltam Erdélyben, előtte Győrben egy születésnapon és nagyon élveztem. Azt éreztem, hogy én is és a zenészek is meg voltak újulva, tele voltunk friss energiával” – kezdte az énekes, aki hamarosan egy vadonatúj klippel is megörvendezteti a nézőket.

Visszahozzák a 30-as évek kávéházi hangulatát

„Annyit ültem és pihentem az elmúlt hat hónap alatt, hogy közben kitaláltam egy tök jó dolgot, egy új együttest. Az a neve, hogy Kökény Attila és a Pátria zenekar. A Pátria kávéházban igazi kávéházi zene volt annak idején és azt szeretnénk, ha ez visszatérne. Régi és új dalokat fogunk játszani. új klipet is forgattunk, ami fekete-fehér, mindenki nagyon elegáns benne, a 30-as éveket idézi. A kultúrának ezen részét nem akarjuk elengedni” – áradozott Attila, aki a tökéletes megjelenés érdekében fogyókúrába kezdett.

„Azt vettem észre, hogy a karantén alatt megnőtt a hasam. A forgatás alatt felvettem az öltönyömet, de végig behúzott hassal kellett állnom. Legalább 5 kilót le kell dobnom, mert sajnos csak a hasamra hízok, így nem tudok inget sem felvenni, mert a köldököm kikukucskál belőle” – mondta nevetve Attila, majd elárulta a fogyókúrás praktikáját.

Az éneklés égeti a zsírt

„A legnagyobb trükköm, hogy nem eszem. Na jó, de megpróbálok kevesebbet és csak ötször egy nap. Halat, csirkét, salátát fogyasztok, de ha hiszik, ha nem, az éneklés égeti a zsírt, ahogy az adrenalin is. Amikor lejövök a színpadról, mindig éhes vagyok” – mondta Kökény Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?