SZTÁRDZSÚSZ

Kökény Attila: Az unokánk érkezése mindent megváltoztatott

Az énekes odáig van újszülött unokájáért, Mediért, aki teljesen új értelmet adott a mindennapjainak.

Nagy sikert aratott Kökény Attila A Dal 2020 szombati válogatójában. Az énekes Búcsúzni kell című slágerével jutott be az elődöntőbe, ahol a legjobb tizennyolc produkció versenyzik majd egymással 75 millió forint összértékű, a zenei karrier építésére fordítható nyereményért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Attila előadását a zsűri is pozitívan értékelte, még Nagy Feró sem tudott belekötni, jóllehet, a Beatrice frontembere nem tagadta, hogy rockzenészként nem áll hozzá közel Attila zenei stílusa.

„Nagyon ritka az, amikor az ember jól versenyzik, amikor belül is érzi az előadó, hogy az a három perces előadás jól sikerült. Örültem a pozitív kritikáknak, mert én is azt éreztem, hogy jól sikerült a produkcióm, elégedett vagyok a teljesítményemmel” – mondta el a -nak Attila, aki úgy véli, a jó teljesítményében egy örömteli magánéleti esemény, az unokája születése is közrejátszott.

„Medi csodálatos kisfiú, teljesen megváltoztatta az életünket. Épp azt beszéltük a feleségemmel, hogy most nincs rendszer nálunk, pedig korábban mindennek pontosan megvolt a helye és ideje. Most minden órában ott szeretnénk lenni velük, szerencsére a lányunk és a vejünk igényli, hogy sokat legyünk együtt. Napról-napra jobban szeretjük az unokánkat” – árulta el boldogan Attila, akit legközelebb a február 29-i elődöntőben láthatnak a nézők.

Kilenc énekes lép fel az első elődöntőben

Szombat este 19.35-től folytatódik A Dal 2020 a Duna Televízió és a Duna World műsorán. Az első elődöntőben a tizennyolc produkcióból kilencet láthatnak a nézők. A két elődöntőből nyolc versenyző kerül a március 7-ei döntőbe, amelynek győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét. A február 22-i első elődöntőben az alábbi előadók versenyeznek: Fatal Error, HolyChicks, Horus x Marcus ft. Fekete Bori, NÁGI, Nagy Bogi, Rácz Gergő, Orsovai Reni, Takács Nikolas, Tortuga és Varga Szabolcs.

 

És ezeket olvastad már?