SZTÁRDZSÚSZ

Klinikai halálból hozták vissza Badár Sándort

Kevesen tudják a ma már közismert humoristáról, hogy 12 éven keresztül a MÁV-nál dolgozott kalauzként, mert kezdő színészként 800 Ft volt a fizetése.
  • Szerző: Ripost

Badár Sándor és kollégái egy-egy előadás után lementek feszültséget oldani egy kocsmába, ahol mindig elhangzott a kérdés: van jövő hétig egy kétszázasod?

„A MÁV-nál meg kerestek éppen embert, és ott 3600 forint lett a fizetésem” – meséli ma este Lovász Lászlónak a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában a humorista. „Így kezdődött, egy évre szerződtem, de végül 12 lett belőle. Persze mellette négy filmet forgattam, státuszban voltam a filmgyárban, ha hívott, menni kellett. Egyszer csak elfogytak a kikérők, így kiléptem a vasúttól.”

De nem ezt tartja élete nagy fordulópontjának, hanem, amikor egy 9,5 órás életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Egy rendezvényen odament hozzá egy férfi és egy baltát vágott a fejébe.

„Aki nem élte át a klinikai halál állapotát, annak nem lehet elmagyarázni milyen is az” – folytatta a színész. „Effektíve meghaltam, dr. Bögi Imre legózott össze a majd tízórás operáción, az ő nevét soha nem fogom elfelejteni, mert ő a második apám. A féléves felépülésem után konkrétan három ember segített, hogy ne mínuszból kelljen felállnom, hanem nulláról. Barátom, Fábry Sándor, Szőke András és Bajor Imre, akivel előtte csak egyszer találkoztam. Ezt sosem fogom tudni meghálálni nekik."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?