SZTÁRDZSÚSZ

Kis Grófo már írja az új karanténhimnuszt, jön a Kijárási

Újabb nagy dobásra készül Kis Grófo, akinek feltett célja egy kis mosolyt csalni az emberek arcára a koronavírus-járvány idején. A fiatal énekes eddigi dalai mind a mulatozásról szólnak, a Kijárási című számmal pedig azt akarja bebizonyítani, hogy a négy fal között is lehet óriásit bulizni! Nos, a siker borítékolható!
  • Szerző: Doris

Kis Grófo is azok közé az énekesek közé tartozik, akik már több hete önkéntes karanténba vonultak a családjukkal. A mulatóskirály nagyon komolyan veszi az óvintézkedéseket, mindenkit arra kér hogy, maradjon otthon és vegye komolyan a kijárási korlátozást.

Fotó: Facebook

Épp ez a korlátozás ihlette legújabb dalát, ami jó eséllyel igazi karanténhimnusszá növi majd ki magát. Néhány nap és a Mulatási után most itt a Kijárási!

„Néhány nap kell még, és elkészül az új dal. Most hallgattam meg az alapot, azt kell mondjam, egy pörgős, vidám hangvételű szerzemény lesz a Kijárási. Szeretném bebizonyítani, hogy otthon, a négy fal között is lehet egy eszméletlenül jót bulizni. De ha csak annyit elérek, hogy néhány percre mosolyt csalok a karanténban élők arcára, már elégedett leszek. Ebben a nehéz időszakban különösen fontos az összetartás, valamint, hogy az apró dolgokban is meglássuk a szépet” – kezdte a -nak Grófo.

A mulatóskirály csak a -nak megmutatta a Kijárási dalszövegének nagy részét, amely valóban táncra sarkallja az embert. Sőt, a refrén is arra biztat, hogy az önkéntes karanténban, a négy fal közé zárva is próbáljuk meg elfelejteni a gondokat, és bulizzunk egy jót!

„Nem megyek sehova, ma éjjel sehova, ma este itthon járom én a táncot, én a táncot karantén buliban nyomom a sztoriba, hadd lássa mindenki, hogy Kis Grófo az így is mulat.”

„Ne törődj semmivel, csak járd-járd a táncot, most bent kell lenned, így is járd-járd a táncot, mert, tudod, így se marad el a mulatási, egy kicsit közbeszólt a ki-ki-kijárási.”

Az énekes azt is elárulta, videóklipet nem forgat a dalhoz, hiszen betartja az előírásokat, ő otthon van, a stáb pedig nem megy át hozzá. Ennek ellenére reméli, a Kijárási segítségével egy kicsit mindenki el tudja majd felejteni, hogy milyen nehéz időszakon megy keresztül most az emberiség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?