SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, gyermekei ezért nem tudják feldolgozni Bajor Imre halálát

Halálról és elmúlásról forgatott filmet Bajor Imre fia, amivel feltépte a fájó sebeket.
  • Szerző: Ripost

Bajor Imre fia rendezőnek tanul a Metropolitan Egyetemen, és készülő diplomamunkájában nővére, Lili kapta a főszerepet.

A film egy családi tragédiáról szól, így a forgatás alatt a fiatalok újra átélték édesapjuk elvesztését, amely mindkettőjükre komoly hatással volt.

"Mindig is foglalkoztatott az elmúlás. Öt év telt el apám halála óta, de az érzés, amit az ő hiánya okoz, soha nem változik meg. Tizenhét évesen vesztettem el az apukámat, és a hiánya máig visszaköszön az életemben. Ha egy barátom áthívja az apukáját, és látom őket beszélgetni, furcsa érzések kavarognak bennem, hiszen nekem ez a hiányérzet 50 éves koromra sem változik majd meg

– mondta a Blikknek Marci, aki sokat köszönhet barátnőjének, Csáka Eszternek, ugyanis a lány rengeteget segített neki. 6 napig forgatták a filmet barátnője otthonában és egy temetőben.

"Nyilván nagyon felzaklatott ez a téma, és megviseltek a forgatások, hiszen a film egy részét egy temetőben forgattuk. Tudatosan próbáltam nem apukámra gondolni, hiszen, ha mindketten arra összpontosítunk, hogy miket éltünk át az utóbbi években a halála után, a saját dolgunkat nehezítettük volna.

- árulta el a tudatos fiú.

És ezeket olvastad már?