SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: Velük tartja a kapcsolatot Hujber Ferenc

Januárban még azt lehetett olvasni, hogy a zûrös életû színésznek nem jött be a külföldi élet, hazaköltözött, és leggyakrabban az Örs vezér terén látják bóklászni.
  • Szerző: Doris

Hónapok óta egyre több embert foglalkoztat a kérdés: vajon hová tűnt Hujber Ferenc?

Januárban még azt lehetett olvasni, hogy a zűrös életű színésznek nem jött be a külföldi élet, hazaköltözött, és leggyakrabban az Örs vezér terén látják bóklászni, feltűnően sovány és magába van roskadva. Azt mondta, ő már nem tartja magát közszereplőnek és nem érdekli semmi. Azóta már 4 hónap is eltelt, Hujberről pedig azóta senki nem tud semmit.

A %% kiderítette: a balhés színész még volt feleségével sem tartja a kapcsolatot, Cynthia sem tudja, mivel foglalkozik mostanában Feri.

"Nem igazán tudom, hogy mi van vele. Csak a gyerekekkel tartja a kapcsolatot" - válaszolta megkeresésünkre Cynthia, ám ennél többet nem szeretett volna elárulni Hujberről.

A pár tavaly decemberben jelentette be, hogy 15 év után elválnak. Sokáig nyitott házasságban éltek, amit a Cynthia nagyon megsínylett. 2007-ben és 2013-ban is egy-egy mélyponthoz ért a kapcsolatuk, majd mindkét nagy válság után egy-egy gyermek érkezett a kapcsolatba: Noel fiuk 2008 októberében, Noa lányuk 2014 októberében született.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?