SZTÁRDZSÚSZ

Karanténrutin: így őrzi meg a nőiességét Tóth Gabi

Az énekesnő szerint fontos, hogy otthon, a négy fal között is csinos maradjon elsősorban saját magáért, illetve a férje örömére.
  • Szerző: ripost

Az otthoni önkéntes karanténban is fontosnak tartja a nőiesség megőrzését Tóth Gabi. Az énekesnő szeretne tetszeni a férjének, Krausz Gábornak, és közös kislányuknak, Hannarózának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezért naponta tíz percet arra szán, hogy szépen felöltözzön és kisminkelje magát, amitől neki is sokkal jobb lesz a hangulata.

Fotó: Sulyok László

„Igaz, hogy itthon maradok, de igyekszem nem elhagyni magamat! Itt az én csodálatos férjem és a babám is .. szeretnék tetszeni nekik! Ez egy napi rutin.. Egy rendszer, mert jól esik a lelkemnek... Tíz perc... És felfrissül a lélek is, ha tiszta testben tündökölhet. Ragyogjuk hát be otthonunkat!” – írta a fotójához Gabi.

Igaz, hogy itthon maradok de igyekszem nem elhagyni magamat! Itt az én csodálatos férjem és a babám is .. szeretnék tetszeni nekik! Ez egy napi rutin.. egy rendszer, mert jól esik a lelkemnek... 10 perc..és felfrissül a lélek is ha tiszta testben tündökölhet🙏🏻❤️ ragyogjuk hát be otthonunkat! Ölellek benneteket❤️

l

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?