SZTÁRDZSÚSZ

Karantén meleg víz nélkül: lavórból fürdött az ismert magyar énekesnő

Váratlanul a meleg víz és a fűtés is elment a házban.
  • Szerző: Doris

Nehéz napokon van túl Marcellina, aki több hírességhez hasonlóan vállalta, hogy önkéntes karanténba vonul a koronavírus-járvány idején. Arra azonban nem számított, hogy hirtelen meleg víz és fűtés nélkül marad a házában!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Nekem éjszakai áramról megy a meleg víz és a fűtésem java, ez a központi kapcsoló pedig hirtelen, egyik pillanatról a másikra elromlott. Kész, vége. Egészen idáig nem volt meleg vizem, fűtésem se nagyon, a mosógépem is elromlott. Más se hiányzott az önkéntes karantén idejére. Az mondjuk vigasztal, hogy szép lett az idő, így fűtenem nem is annyira kell – kezdte a -nak Marcellina, aki a járvány miatt szerelőt is alig talált. Végül április 3-ra, péntek estére hívott egy szakembert, hogy elhárítsa a problémát, de így is öt napot töltött meleg víz és fűtés nélkül.

Fotó: Marcellina

Hozzá kell tenni, hogy bár sok nő kétségbeesne ebben a helyzetben, Marceliina a mindennapi mosakodást is megoldotta egy lavórból! Közben pedig eszébe jutottak a gyerekkori emlékek.

”Gyerekkoromban hatan laktunk egy szobában, nem volt fürdőszoba, nem volt meleg víz, bojler. Csak egy WC volt. Fölforraltunk nagy lábosban vizet és lavórból mosakodtunk a konyhában. Én ehhez hozzá vagyok szokva és egyáltalán nem tartom cikinek, most is sikerült megoldanom„ – jelentette ki a szaxofonos-énekesnő, aki most ideje nagy részét azzal tölti, hogy műbőr maszkokat varr, amiket ingyen felajánl azoknak, akiknek szükségük van rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?