SZTÁRDZSÚSZ

Itt a teljes igazság: Jolly ezért hagyta el Suzyt

Szakítás, békülés, aztán újabb szakítás! Véget vet a találgatásoknak Jolly és új kedvese, Barbara. A szerelmespár exkluzív interjút adott a Tények plusznak!
  • Szerző: BDF

Tarcsi Zoltán, azaz Jolly a Tények plusznak mesélt őszintén az elmúlt hónapok követhetetlen történéseiről és az érzéseiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

A mulatós elmondta, hogy túl sok volt a feszültség közte és felesége, Suzy között. Ezt nem bírta tovább és ezért döntött a szakítás mellett. Most ismét a válást fontolgatja.

„Külön autóval mentünk a fellépések helyszínére, mert sajnos mostanában már nem igazán tudunk egy kocsival sem közlekedni. Sok a konfliktus, sok a veszekedés. Én boldog szeretnék lenni! Nem arra vágyom, hogy folyamatos feszültségben éljek. Nekem nem egy ellenségre van szükségem, hanem olyasvalakire, aki mindenben mellettem van” – magyarázta Jolly, aki a Tények plusz szerdai adásában részletesen elmondja, miért futott zátonyra a házassága Suzyval. De arról is beszélt, hogy mi lesz közös kislányukkal, kicsi Suzyval, valamint hogy hogyan tervezi a jövőjét új kedvese oldalán.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?