SZTÁRDZSÚSZ

Itt vannak az izgalmas részletek: ilyen lesz Weisz Fanni álomesküvője

Elkezdődött a visszaszámlálás! Néhány héten belül örökre összeköti az életét Weisz Fanni és kedvese, Hajmásy Péter. A szerelmespár a Ripostnak árult el néhány izgalmas részletet a lagziról.
  • Szerző: bdf

Augusztus elején egybekel az ország egyik kedvenc celebpárosa, Weisz Fanni és kedvese, Hajmásy Péter.

„Ami a nagy napunkat illeti, természetesen van bennünk némi izgalom, de ez normális. Általában én mindent túlizgulok, de Peti egyáltalán nem. Ebben is jól kiegészítjük egymást” – kezdte mosolyogva a %%-nak Fanni, aki hozzátette, a ceremóniát jeltolmács is segíteni fogja.

„Természetes, hogy jeltolmács is jön. Peti nagyon figyelmes volt, már a kezdetekben is beszéltünk róla. Lesznek siket barátok, és ez a mi nyelvünk. Számunkra ez magától értetődő” – fűzte hozzá a modell, aki vőlegényével közösen hozta meg a döntést, hogy kihagyják a templomi szertartást. Ebben azonban nagy szerepe volt Csák-Borbély Edinának, Fanniék esküvőszervezőjének.

 „Igazság szerint lebeszéltem Fanniékat a templomi szertartásról, de szerencsére ők sem ragaszkodtak hozzá túlságosan. A jeltolmácsolás miatt már a polgári esküvő is hosszadalmasabb lesz, körülbelül háromnegyed óra.

Azt szeretnénk, hogy életük legszebb napját ne a rohanás jellemezze, hanem egy színvonalas, összetett és megható ceremónia keretein belül kössék össze az életüket

– mondta el a %%-nak Edina, akitől még több izgalmas részletet is megtudtunk Fanniék nagy napjáról.

Ezekről bővebben a %% napilap szombati számában olvashatsz!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?